Høstscena 2018: festivalpass

Søndag, 30 september, 2018 klokka 00:00

Festivalpasset til Høstscena er en kjempegod handel! Du kan hente festivalpasset ditt fra og med mandag 25.9 – på Børsen (arbeideren) Lorkenesgata 2.  (Åpent man – fredag  kl.09.00 – 15.00 og en time før hver forestilling).

Med festivalpass til kr 1500,- / Studentpass til kr 1000,- / Ungdomspass til kr 750,- får du fri inngang på alle av Høstscena sine arrangement. Dette gjelder våre arrangement på Parken Kulturhus, Arbeideren, Terminalen, Teaterfabrikken og andre eventuelle steder.

NB!! For å være sikret inngang på de arrangement du ønsker å gå på er det lurt å hente seg ut en billett, da det er enkelte spillesteder som har begrenset med plass og fort kan bli utsolgt. Dette kan gjøres to steder:

  • billettsalget på Børsen (Åpent man-fredag  kl.09.00 – 15.00 og en time får hver forestilling)
  • i billettskranken på Parken Kulturhus (åpent en time før arrangement)

Billetten får du ved å vise frem festivalpasset.

Når det gjelder våre arrangement på Terminalen og Teaterfabrikken, så får du ikke hentet ut billetter til disse på Børsen, pga at vi bruker ulike billettsystem. Fortvil ikke, vi holder av plass på disse arrangementene, så du kommer inn uansett ved å vise festivalpass i døra. NB! Aldersgrense 18 år.

**NB! Maratondansen og bruk av festivalpass: festivalpass gir kun innslipp på Maratondansens forestilling fredag 28.9, og kan ikke brukes til å reservere plass til premiereforestillingen onsdag 26.9. Husk å hente ut billett på Børsen for å være sikret inngang.

Stad
Flere scener
Kommune: