Høstscena: Buicken/ Lars Saabye Christensen m. fl.

Buicken. Foto: Mathias Amund. Fotokjelde: Høstscena.
Buicken. Foto: Mathias Amund. Fotokjelde: Høstscena.
Onsdag, 27 september, 2017 klokka 20:30

LARS SAABYE CHRISTENSEN OG TOM STALSBERG KOMMER TIL HØSTSCENA.  DET GJØR OGSÅ NORGES BESTE BLUESGITARIST, AMUND MAARUD, OG EN AV NORDENS FREMSTE JAZZMUSIKERE, MATHIAS EICK!

Vi lover ingenting, sier de, men det vi lover, ja det holder vi. Dur er døden, moll er moro.

BUICKEN er ikke noe band. Buicken er ingen bruktbil. Buicken kjører med poesi på reservetanken og passe mengder rock, blues, bluegrass, folketoner, improvisasjoner og tre milligram alvor i bagasjerommet. Buicken er tuftet på to samlinger med dikt som Saabye-Christensen og Stalsberg, i nært samarbeid med fotograf Lars-Eivind Bones, utga på Aschehoug Forlag i 2010: «Men Buicken Står Her Fremdeles» og  «Min Buick Er Lastet Med», som utkom i 2012. Senhøsten 2016 så vi seneste utgivelse, en slags «best of» i samlinga Setliste.

BUICKEN er et unikt samarbeid mellom noen av landets fremste musikere – Knut Reiersud, Stian Carstensen, Amund Maarud, Ola Kvernberg og Mathias Eick – og forfatterne Tom Stalsberg og Lars Saabye-Christensen. Her i Ålesund vil vi få oppleve Norges beste bluesgitarist, Amund Maarud, og en av Nordens fremste unge jazzmusikere, Mathias Eick, i samspill med Lars Saabye Christensen og Tom Stalsberg. Saabye-Christensen og Stalsberg står for tekstene, som de leser, og ellers forsøker de å henge med på musikerne som best de kan.

 

Stad
Teaterfabrikken
Kommune: