Høstscena:Rasmus Nutzhorn Pop. vitforedrag med øl og popcorn

Mennesket og vitenskapen med Rasmus Nutzhorn. Pressefoto. Fotokilde: Høstscena/Kultur i Ålesund.
Mennesket og vitenskapen med Rasmus Nutzhorn. Pressefoto. Fotokilde: Høstscena/Kultur i Ålesund.
Laurdag, 29 september, 2018 klokka 21:30

"En gang tidlig på 2020-tallet var menneskene redde for teknologi. Så forandret alt seg: Vi omfavnet vår sameksistens med teknologien, utviklet oss som art og verden i 2042 er et fantastisk sted. Jeg vil fortelle om noen av tingene som gjorde denne evolusjonen mulig”.

Dette skriver Rasmus Nutzhorn, en internasjonalt anerkjent og ledende teknologi-entreprenør med stort engasjement for mennesker og for mennesket i en verden i rask endring. Nå kommer denne ettertraktede foredragsholderen til Ålesund og til Høstscena!

Rasmus Nutzhorn skal holde en åpen samtale og seminar om alt det som er bra med nye medier, og alle digitale løsninger som omgir oss og kommer til å omgi oss fremover. Rasmus Nutzhorn er fra Sveits, og er mentor og leder-utvikler. Han er prosjektleder i innovative, nesten filosofisk vinklede utviklingsprosjekter. Nutzhorn blir omtalt som en meget engasjerende taler, og vil snakke til og med alle som er undrende til alt det nye som kommer. Uansett hva som er ditt utgangspunkt, om du er entusiastisk eller bekymret, er vi sikre på at du etter denne samtalen med Nutzhorn, i hvertfall kommer til å se hvilke muligheter som finnes der ute.

Samtalen ledes av Haakon Sørvik.

NB: Foredraget holdes på engelsk.

Gratis for alle med billett til 1980 - Aker brygge, Statsteatret

Stad
Arbeideren
Kommune: