Halvdan Sivertsen // Ennu ikke landa

Halvdan Sivertsen har "Ennu ikke landa". Foto: Raymond Engmark.
Halvdan Sivertsen har "Ennu ikke landa". Foto: Raymond Engmark.
Fredag, 19 januar, 2018 klokka 20:30

Halvdan Sivertsen har «Ennu ikke landa», og er klar med ny plate og ny turné. Utgangspunktet for turnéen er den nye plata, men publikum får også gjenhør med kjente og kjære hits og klassikarar. Med mykje strengleik og vokalharmoniar, og toppa med ein solid dose nordnorsk humor, tyder alt på at dette blir ein strålande kveld.

Ennu ikke landa” er ei livsbejaende erklæring frå ein moden mann som har mykje på hjartet, men samtidig eit uttrykk for at vi svevar rundt uten vilje til å sjå den harde landinga som ventar oss alle, dersom vi ikkje tek vare på denne stakkars kloden vår, kjærligheita, vennskapet og dei som treng oss. Og dersom vi sjølv ikkje blir tatt vare på. Dette skriv Halvdan Sivertsen sangar om, og dette har det blitt ei livslang karriere av, der fleire generasjonar møtes på konsert for å lytte, synge med, flire og kanskje tørke ein tåre eller to i møte med entertaineren fra Bodø.

Vi kan love ein i beste forstand typisk Halvdan-konsert:
Ledsaget av eit glimrende heilakustisk band, blir det ein kveld med kort vei mellom ellevill gapskratt og det djupaste alvor. Med skråblikk på oss sjøl, samfunnet rundt oss og tida vi lev i. Med dei mjuke balladane og dei fengande refrenga ein Halvdan Sivertsen-konsert alltid byr på.  

Ikke landa ennu du heller? Velkommen på konsert.

Stad
Ingebrigt Davik-huset
Bernt Hildrevegen 2
6270
Brattvåg
Kommune: 
Tema: