Haustlatter

Høstlatter. Pressefoto. Kjelde: Ørsta kulturhus.
Høstlatter. Pressefoto. Kjelde: Ørsta kulturhus.
Fredag, 3 november, 2017 klokka 21:00

Vi slår til med ein latterkveld igjen på kulturhuset, denne gongen arrangert i festsalen. Det vert rigga til med bord og stolar for å få eit litt meir "club"-konsept, og vi har sørga for skjenkeløyve til arrangementet.

Dørene til foaje-området opnar ein time før arrangementet startar. 18 års aldersgrense. Ta med gyldig legitimasjon.

Om komikarane:

Dex Carrington

Dex Carrington er kanskje mest kjent fra MTV serien «Dexpedition» som gikk på luften i over 20 land, men han har også gjort det stort

på stand up scener over hele verden, inkludert USA og Hong Kong.

Da serien ble nominert til ”Årets TV-Serie” skrev nettmagasinet Natt og Dag: ”Dex har en perfekt balanse mellom sjarm og ADHD, kombinert med et sylskarpt hode, et av de kvikkeste vi har sett på TV på lenge”

 

Dere kan forvente en kveld med hysteriske skråblikk og latterlige observasjoner fra verdens «tighteste» stand up komiker!

 

Adam Schjølberg

Adam er en norsk TV-personlighet og stand-up komiker. Han er et friskt pust i komiker stallen, som leker mellom stand up og musikalsk kabaret.

En folkelig komiker som er kjent for å utløse latter-mitraljøse når han først setter i gang på scenen.

Mest kjent er han nok fra «SOFA» på NRK med Tore Petterson. Han er for tiden aktuell i 71 grader, Norges tøffeste kjendis.

 

Ole Soo

Ole Soo har vært en komet innen standup, og har på kort tid etablert seg som en meget dyktig komiker. Han deltok og gikk seirende ut av P4´s komidol i 2010 og har høstet mange lovord siden.

Han fant tidlig veien til storscener som Rick´s i Bergen og Latter i Oslo, Den store norske humorfestivalen og Standupfestivalen.

Han er særlig kjent for sine spesielt velskrevne tekster hvor punchlines kommer på løpende bånd. Ole Soo er adoptert fra Korea, og kan med trygghet sies å være verdens morsomste koreaner fra Knarvik.

Stad
Ørsta kulturhus
Holmegt 7
6151
Ørsta
Kommune: