"Hei... jeg trenger litt hjelp

Laurdag, 27 september, 2014 klokka 19:30

FØLER DU DEG RÅDVILL? INGAR HELGE KAN IKKE HJELPE.

Den ene dagen søker Ingar svaret på livet og tilværelsen i all verdens selvhjelpsbøker og hiver seg over boktitler som ”Hvor lykkelig går det an å bli?”, ”Sjef i eget liv”, ”Feel the fear and do it anyway” og ”Jeg er OK, du er OK”. Den neste dagen tror han at han finner svarene nederst i en halvliter på en pub med gamle venner eller nye bekjente, før han på den tredje dagen har kjøpt seg opp på en mengde sportsutstyr og satser alt på at trening og en sunn livsstil skal få det til å løsne!

Med stor humor og selvironi forteller skuespilleren og historiefortelleren Ingar Helge Gimle anekdoter med skråblikk på eget liv. Når en mann i femtiårene famler seg frem til stabilitet i tilværelsen ender han lett opp med å kjøpe seg motorsykkel uten å ta inn over seg at han egentlig ikke er så glad i høye hastigheter. I denne situasjonen tror han også at et treningsapparat eller fem fra TV-shop, vil bedre livskvaliteten betraktelig. I jakten på lykken erstattes også byleiligheten med et hus på landet, i troen på at frisk luft og stillhet skal få alt til å ordne seg…

Etter et sju år langt svangerskap, er det nå ”forløsning” for Ingar Helge Gimles forestilling. En forestilling om Ingar Helge Gimles liv, som er en mangslungen historie, med mye moro og noe litt trist. Se frem til en morsom kveld med historier og betraktninger som garantert vil få deg til å nikke gjenkjennende til egne ambisjoner og tanker om alt man skulle og burde ha gjort.

Med: Ingar Helge Gimle

Regi: Petter Næss

Pressen og publikum jubler etter Ingar Helge Gimles premiere!

VGs anmelder "lo så tårene trillet..." og ga forestillingen terningkast 5! Les hele anmeldelsen her!

 

Dagbladets anmelder lot seg også begeistre og skrev "raust, sårt og solid!" Les hele anmeldelsen her!

 

Aftenpostens Mona Levin gir også en glitrende anmeldelse under overskriften "nakent, sårt og kjempemorsomt"! Les hele anmeldelsen her!

Stad
Arbeideren
Kommune: