Henning Kvitnes & Claudia Scott

Henning Kvitnes og Claudia Scott. Pressebilde.
Henning Kvitnes og Claudia Scott. Pressebilde.
Søndag, 10 april, 2016 klokka 19:00

Henning Kvitnes er en av artistene som er med i sesong 5 av «Hver gang vi møtes», til stor glede for publikum. Nå samler han sammen bandet sitt, og tar med seg Claudia Scott på turne.

Kvitnes må vel sies å være en av landets mest populære artist i sin sjanger, og har i en årrekke stått for den ene landeplagen etter den andre. Låter som «back to Little Eden», «Evig eies», "Jenta I Änglagård», "Trengte ingen», "Sommarnatt i Bohuslän", «Guttær», «opp og ut å vekke sola», «Sånne som oss»,"Savoy hotel», «opp fra veien ned» og mange fler. Ikke alle artister, kan skilte med en så omfattende låtkatalog som Henning Kvitnes. Kvitnes har blitt hedret med flere priser for sin låtskriverkunst, og høres jevnlig på radiokanalene. 

Claudia Scott, er en mangeårig venn og samarbeidspartner av Henning Kvitnes. De to har stått på samme scene en rekke ganger. Publikum har noe å glede seg til når disse to veteranene i norsk musikk legger ut på turne. En blanding av begges rikholdige låtkatalog, og en mengde av Kvitnes' hits vil nok sette godstemninga i publikum. Nært og tett – intimt og varmt – men med puls og trøkk og god plass til spontane tolkninger. 

Stad
Parken Kulturhus
Kommune: 
Tema: