Henning Kvitnes og Claudia Scott med band

Henning Kvitnes og Claudia Scott. Pressebilde.
Henning Kvitnes og Claudia Scott. Pressebilde.
Fredag, 8 april, 2016 klokka 19:30

Henning Kvitnes er ein av artistane som er med i sesong 5 av "Hver gang vi møtes", til stor glede for publikum. Neste år samlar han band og deler scena med Claudia Scott. Kvitnes kan vel seiast å vere ein av landets mest populære artist i sin sjanger, og har i ei årrekke stått for den eine landeplaga etter den andre. Fredag 8. april står han og Claudia Scott på scena i Ulsteinvik.

Frå pressetekst:

Låter som «back to Little Eden», «Evig eies», "Jenta I Änglagård», "Trengte ingen», "Sommarnatt i Bohuslän", «Guttær», «opp og ut å vekke sola», «Sånne som oss»,"Savoy hotel», «opp fra veien ned» og mange fler.

Ikke alle artister, kan skilte med en så omfattende låtkatalog som Henning Kvitnes. Kvitnes har blitt hedret med flere priser for sin låtskriverkunst, og høres jevnlig på radiokanalene.

Kvitnes er en gammel rocker, og startet karrieren i midten av 70 årene, og gav helt frem til 1991 ut album på engelsk. Publikumsfavoritt "Back to Little Eden» 1987, er fremdeles en etterspurt låt på konsertene. 

I 1991, kom det Norsk språklige albumet «Veien hjem» og derfra har det bare gått oppover. Våren 2014 slapp han sitt hittill siste album «jada…..vi elsker!» hvor singelen «opp fra veien ned», ble det årets hit fra Kvitnes. Nå er han altså en av artistene i TV2`s 5 sesong med «Hver gang vi møtes», og skal over 8 programmer hedre andres låter, å bli hedret i beste sendetid.

 

Claudia Scott, er en mangeårig venn og samarbeidspartner av Henning Kvitnes. De to har stått på samme scene en rekke ganger. Sist I 2013, hvor også danske Poul Krebs var med.

Claudia kommer fra en musikalsk familie, og spilte med sin far Clive Scott & the Skywegians allerede fra 10 års alderen. Hun har gjort seg bemerket både nasjonalt og internasjonalt som soloartist, og som medlem av ulike band, med flere priser og nominasjoner. Hun har gitt ut flere soloalbum, med fjorårets «Follow the lines» som hittil siste utgivelse. 

Albumet signaliserer med all tydelighet, at Claudia er tilbake til kombinasjonen av melodiøsitet og kraft, som gjorde solodebuten «Flowers & Thorns», og hitsingelen «Heard you on my radio» så oppsiktsvekkende i 1992. Claudia Scott fikk Spellemannpris for albumet, og har igjen gjort seg aktuell på konsertscenene. 

Foruten samarbeidet med bl.a. Henning Kvitnes og Poul Krebs, hadde Claudia stor suksess på 80 tallet med trioen «Claudia/Big Hand & Casino». Trioen fikk Spellemannpris for albumet Oh Yeahi 1985.

Publikum har noe å glede seg til, når disse to veteranene i Norsk musikk drar på turné neste år. En blanding av begges rikholdige låtkatalog, og en mengde Kvitnes hit´s vil nok sette godstemninga i publikum.

Nært og tett –intimt og varmt – men med puls og trøkk og god plass til spontane tolkninger. Kvitnes og Scott, har etter hvert lang erfaring på veien, og mange gode historier å binde kvelden sammen med.

Billettar
Du kan kjøpe billettar på nettsida (sjå over, klikk på klokkeslettet), i Servicetorget ved Ulstein rådhus (tlf 70 01 75 00, mån-fre 08-16) og i Kinokiosken (ope 45 min før kvart arrangement).

Billettpris kr 395,-

Ungdom (16-20 år) kan kjøpe billett i Servicetorget og i Kinokiosken til 25 % redusert pris. Dette er eit tilbod frå Møre og Romsdal Fylke.

Billettar i sal frå onsdag 2. desember kl 09.00.

Stad
Sjøborg kulturhus
Sjøgata 10
6065
Ulsteinvik
Kommune: