"Hold mitt hjerte"- Artistdugnad

Artistdugnad. Pressebilete. fotokjelde: Rauma Kulturhus.
Artistdugnad. Pressebilete. fotokjelde: Rauma Kulturhus.
Søndag, 11 november, 2018 klokka 18:00

Ildsjeler i Rauma arrangerer denne høsten «Hold Mitt Hjerte» – Artistdugnad, som er en veldedighetskonsert i Rauma Kulturhus. Konsertinntektene deles ut til et prosjekt eller organisasjon som gjør noe spesielt for å hjelpe barn og unge som lever under vanskelige vilkår i Møre og Romsdal. I 2018 går pengene til Krise¬senteret for Molde og omegn IKS, som gir et tilbud til barn i de ti kommunene Rauma, Vestnes, Molde, Aukra, Eide, ¬Fræna, Gjemnes, Midsund, Nesset og Sunndal.

«Hold Mitt Hjerte» ble startet av østfoldingen Benny Hanssen i 2016, som de siste tre årene har samlet lokale artister i Indre Østfold til veldedighetskonserter i Askim kulturhus. I år blir «Hold Mitt Hjerte» en organisasjon og prosjektet går nå nasjonalt. Første stoppested er altså Rauma!

Mer enn 20 artister og kulturpersonligheter fra Rauma og omegn stiller opp på Artistdugnaden 11. november! Blant disse er Ogras, Gone Rouge, Frode Aarsbog, Anita Nyhagen, Spectacular Spectacular, Tea Megaard, Isabella Steinsdotter og Lilja Aarø Scarfi. Det kommer også overraskelser – så dette er bare å glede seg til!

 

Prosjektet og arrangementet er naturligvis åpent for lokalsamfunnet å engasjere seg i. Som opphavsmannen Benny Hanssen sier; «Lokale artister for lokale barn, og alle andre ildsjeler som brenner for å gjøre en forskjell. La oss håpe at konserten i Rauma også blir en årlig tradisjon!
Godt avler godt! Det hjelper å hjelpe.»

Stad
Rauma kulturhus
Kongens Gate 7
6300
Åndalsnes
Kommune: 
Tema: