Honningsvågrevyen - Ja takk, edle deler

Fredag, 22 april, 2016 klokka 18:30

Honningsvågrevyen er blitt kjent for sin "på kanten-humor", dei nevner tabubelagte kroppsdelar og held ikkje tilbake når det gjeld bruken av nordnorske superlativ. Derfor er årets namn på showet "Ja takk, edle deler".

Frå pressetekst: 
Dette vil være et show med bare nye nummer - noen av de gamle figurene følger selvfølgelig med på lasset. Kliff Arne blir vi ikke kvitt, og et og annet etninsk innslag med særegne hodeplagg vil nok komme, parodier på mennesker i posisjoner som gjør at de ber om å bli parodiert - de kommer.

Musikk av ypperste klasse, med tekster som tar opp de merkeligste temaer. Ingen er trygge - bruktbilselgere, musikere, politikere, lærere, rørleggere , viddaboys and girls, arrangører, idrettsutøvere åsåvidereogvidere. Det blir nok radbrekking av noen nasjonalskatter av melodier denne gangen også.

Honningsvågrevyen kan allerede nå gi publikum lattergaranti.

Billettar 
Du kan kjøpe billettar på nettsida (sjå over, klikk på klokkeslettet), i Servicetorget ved Ulstein rådhus (tlf 70 01 75 00, mån-fre 08-16) og i Kinokiosken (ope 45 min før kvart arrangement).

Billettpris kr 400,-

Ungdom (16-20 år) kan kjøpe billett i Servicetorget og i Kinokiosken til 25 % redusert pris. Dette er eit tilbod frå Møre og Romsdal Fylke.

Billettar i sal frå onsdag 11. november kl 09.00.

Stad
Sjøborg kulturhus
Sjøgata 10
6065
Ulsteinvik
Kommune: 
Tema: