Hundre hemmeligheter

Hundre hemmeligheter. Foto: Riksteatret
Hundre hemmeligheter. Foto: Riksteatret
Laurdag, 20 september, 2014 klokka 17:00

Jørgen flytter inn i mormors gamle hus sammen med mamma og pappa. Midt i flyttekaoset dukker det opp en boks med påskriften "Må ikke åpnes". I boksen er det tretten brev, alle adressert til Jørgen. Hvem har skrevet brevene og hvilke hemmeligheter skjuler seg i konvoluttene?

I jakten på de gåtefulle og ukjente brevskriverne møter Jørgen utfordringer han ikke hadde drømt om. Heldigvis har Jørgen bestevennen Mika. En venn han kan dele alt med.

TIDLIGKJØPSRABATT: 150,- kr frem til 1. august

Det er lov å ha store forventninger når Riksteatret går i kompaniskap med Trøndelag Teater, Cirka Teater og Trondheim Voices om å lage en spektakulær familiemusikal med mye fart og moro. Det er all grunn til å tro at Hundre hemmeligheter vil bli høstens store høydepunkt for alle fra åtte år og oppover.

Spilletid: 1 time og 30 minutter.
På scenen
Ingrid Bergstrøm, Tor Ivar Hagen, Marianne Meløy, Hans Petter Nilsen, Per-Theodor Paulsen, Sondre Pettersen og Kingsford Siayor. Trondheim Voices: Siri Gjære, Ingrid Lode, Anita Kaasbøll, Heidi Skjerve, Mia Marlen Berg. Figurførere: Dag Nygaard og Per-Emil Grimstad.

Opplev mer
Del en hemmelighet og bli med i trekningen av teaterbilletter.

Stad
Rauma kulturhus
Kongens Gate 7
6300
Åndalsnes
Kommune: 
Tema: