Hurricane "The Songs of Dylan" avskjedskonsert

Hurricane i Voldsdalen.
Hurricane i Voldsdalen.
Fredag, 15 februar, 2019 klokka 21:00

”Hurricane” skal på scena for siste gong. Orkesteret, som hyllar Bob Dylan sitt skaparverk, spelar avskilskonsert i Storfjord Kulturhus, fredag 15. februar, kl. 21.00.

Tom Raab er ein ekte tilhengar av Bob Dylan. Han er og ein god Dylan-tolkar, og både syng og spelar munnspel ganske likt originalen.

Å starte sitt eige band med berre Dylan-låtar på programmet var ein draum for Tom. No har draumen vore realitet i meir enn 10 år, og «Hurricane» har spelt konsertar i kulturhus, på utestader og i kyrkjer i store delar av fylket vårt

Bandet er i dag eit ekte rockeband. Halstein Kurseth på trommer, er kjend frå fleire samanhengar - helst frå ”Bluehorn Jazzband”. For å få den autentiske lyden, måtte det eit Hammondorgel til. Svein Arne Furset frå orkesteret ”JOY”, trakterer eit slikt, og takka straks ja til å vere med på prosjektet. I det siste har multi-intrumentalisten Morgan Pedersen kome med på gitarar. Peder Lundanes spelar bass, og far og son Sigurd og Geir Olav Drege er med på perkusjon, song og gitarar. Gjesteartistar på avskjedskonserten blir Øystein Braaten og Kjetil Kleiva Lervåg. Publikum får høyre eit rikt utval av Bob Dylan sine fantastiske songar på fleire språk og i ymse stilartar, og både viser, blues, bluegrass og rock er med når Hurricane er på scena for siste gong.

”Hurricane”

Vocals & bluesharp: Tom “The Bob” Raab

Guitars: Morgan “Monkeyman” Pedersen

Hammond organ: Svein “The Jokerman” Furset

Bass & Vocals: Peder “The Man with The Long Black Coat” Lundanes

Drums & Vocals: Halstein “The Man of Constant Sorrow” Kurseth

Vocals, bluesharp & Percussion: Sigurd “Mr. Tambourine Man” Drege

Guitars: Geir Olav “Billy the Kid” Drege

Gjestar: Kjetil «Petty» Lervaag & Øystein «Señor» Braaten

Stad
Storfjord Kulturhus
Øyna 1
6201
Stranda
Kommune: