Hvit

Torsdag, 15 november, 2012 klokka 18:00

Barneteateret med forestilling for de aller minste. De to vennene, Bomull og Rynke, bor i en skinnende, hvit verden, omgitt av hvite fuglekasser. De har på seg hvite klær, spiser hvit mat og passer med stor omsorg på de hvite eggene som faller ned fra himmelen.

Barneteatret Vårt – HVIT
Regi: Andy Manley
Scenografi: Shona Reppe
Medvirkende: John Sigurd Kristensen og Jonas Delerud

Barneteateret med forestilling for de aller minste.
De to vennene, Bomull og Rynke, bor i en skinnende, hvit verden, omgitt av hvite fuglekasser. De har på seg hvite klær, spiser hvit mat og passer med stor omsorg på de hvite eggene som faller ned fra himmelen. De passer også på at verden fortsetter å være hvit og ren og ryddig. En sjelden gang dukker en rampete farge opp. Den blir øyeblikkelig fjernet og kastet i bossbøtten. Men så en dag faller plutselig et rødt egg ned fra himmelen, og snur opp ned på hele deres lysende, hvite verden. Snart dukker det opp farger overalt, gult....grønt….blått…..lilla…

Hvit er en leken og høyst visuell forestilling, perfekt som et første møte med teateret. Med fantasi, humor og innsikt, viser historien oss hvordan forandringer og nye opplevelser på samme tid vekker engstelse og motstand i oss, så vel som nysgjerrighet, belønning og glede - uansett alder.

Denne produksjonen hadde først premiere i Edinburgh i 2010 og har siden turnert med stor suksess rundt i Storbritannia, USA, og Australia. I Juli spiller den i Kina og Japan, før den i September har premiere i Møre og Romsdal, første gang på norsk.

Forestillingen passer for barn i alderen 2-4 år og varer i 40 minutter.
Premiere 22. september 2012 på Barneteatret Vårt i Ålesund

Stad
Rauma kulturhus
Kongens Gate 7
6300
Åndalsnes
Kommune: