Hvit

fotokjelde: Hvit
fotokjelde: Hvit
Søndag, 19 april, 2015 klokka 15:00

Gjensyn med Hvit - en forestilling for de aller minste

De to vennene, Bomull og Rynke, bor i en skinnende, hvit verden, omgitt av hvite fuglekasser. De har på seg hvite klær, spiser hvit mat og passer med stor omsorg på de hvite eggene som faller ned fra himmelen. De passer også på at verden fortsetter å være hvit og ren og ryddig

 En sjelden gang dukker en rampete farge opp. Den blir øyeblikkelig fjernet og kastet i bossbøtten. Men så en dag faller plutselig et rødt egg ned fra himmelen, og snur opp ned på hele deres lysende, hvite verden. Snart dukker det opp farger overalt, gult....grønt….blått…..lilla…

Hvit er en leken og høyst visuell forestilling, perfekt som et første møte med teateret. Med fantasi, humor og innsikt, viser historien oss hvordan forandringer og nye opplevelser på samme tid vekker engstelse og motstand i oss, så vel som nysgjerrighet, belønning og glede - uansett alder.

Barneteatret Vårt turnerte med forestillingen i 2012, til stor glede for store og små, og vi ser frem til å vise den på nytt til vårt yngste teaterpublikum.

Forestillingen passer for barn i alderen 2-4 år.

 

Gode anmeldelser

Sunnmørsposten ga forestillingen toppkarakter i 2012 og skrev følgende: «Barneforestillinga «Hvit» er ei skinnende lita perle. Med humor, budskap og gjennomført forseggjort scenografi.» Romsdals Budstikke beskrev «Hvit» som «Eksistensielt barneteater» og ga den terningkast seks.

Stad
Sunndal kulturhus
Auragt. 2
6600
Sunndalsøra
Kommune: