Hvor mange workshop rekker du på 5 dager?

Onsdag, 7 september, 2011 klokka 09:00:00
Torsdag, 8 september, 2011 klokka 09:00:00
Fredag, 9 september, 2011 klokka 09:00:00
Laurdag, 10 september, 2011 klokka 09:00:00
Søndag, 11 september, 2011 klokka 09:00:00

Nordic Light ICP inviterer til Workshop Maraton. Alle som er interesserte i å utvikle seg i rekordfart innenfor fotografering, både hobbyfotografer og profesjonelle fotografer, er hjertelig velkomne til Kristiansund 7. - 11. september 2011.

"Maraton er et løp som går over 42 195 meter. Løpet er regnet som svært krevende, og betegnelsen maraton brukes ofte for å beskrive noe som krever stor utholdenhet.
Har du også stor grad av utholdenhet, og er klar for en oval weekend med masser av påfyll, så er dette noe for deg! Sett sammen programmet selv, velg mellom 1 dags, 2 dagers, 3 dagers eller 5 dagers workshop, samt kvelds/helge-kurs. Hopp på hopp av!

Dette er ikke bare én workshop, men hele 15 forskjellige workshop i løpet av fem dager. Heseblesende? Nei, ikke i det hele tatt. Men, du vil få økt din fotografiske kompetanse på rekordfart. Vi starter hver dag med kreativ morgenstund rett etter frokost. Her vil du bli servert litt musikk, kanskje et dikt eller noe fra kunsthistorien. Kan hende må du frem med tegne- og malesakene. Denne timen vil være med på skape det lille kreative rommet du trenger for å kunne utfordre deg selv senere på dagen.
Det blir anledning til å treffe alle workshopdeltagerne flere ganger i løpet av dagen for vi samles til både lunsj og middag. Dette gir rikelig med anledning til å bli kjent med nye venner som deler samme interessen som deg. I tillegg til å utveksle erfaringer. Du melder din interesse for et eller flere av kursene, men står fritt til å velge noen av småkursene underveis. Trenger du en pause fra mørkerommet kan du jo svinge innom Lightroom for å få litt motvekt.
Siste kvelden vi er samlet blir det show og presentasjoner fra alle gruppene slik at alle får se hva de andre har jobbet med. Dette blir bra!

Kreativ morgenstund: Felles inspirasjon for hele campen
Amedeo M Turello: Motefotografering (OBS: modelltillegg kr 900,-)
Joakim Eskildsen: Dokumentar, natur/landskap, portrett
Bjørn Johnsen: Mørkerom 1, Mørkerom 2
Magnar Fjørtoft: Bildeforståelse, Lightroom1, Lightroom2, Photoshop2, Lag din egen bok, Grunnleggende fototeknikk, Grunnkurs 1 og Grunnkurs 2
Bjørn Johnsen og Anne Lise Flavik: Teknisk lyssetting; mennesker og produkt
Christian Brosstad: Nye sosiale medier

For mer informasjon: kontakt nle@nle.no eller ring Anne Lise Flavik: 920 17 130
Velkommen til Kristiansund og Workshop Festival!

Stad
Nordic Light International Centre of Photography
6507
Kristiansund N
Kommune: