In2it: Feathers - Moving Into Dance Mophatong (South Africa)

Feathers. Foto: MIDM. Pressefoto.
Feathers. Foto: MIDM. Pressefoto.
Torsdag, 28 september, 2017 klokka 19:00

MIDM er et profesjonelt dansekompani med mange prisvinnende forestillinger. Kompaniet har gjennom 38 år begeistret publikum i Afrika, Malaysia, Europa, Sør-Amerika, USA og Canada. 

Om forestilling - “FEATHERS”
En utforskning inn i politikk, psykologi og det fysiske maskulinitet. Fight-or-flight respons er en biologisk reaksjon av dyr til akutt stress. Dyr enten få aggressive eller flykte fra åstedet. 
Dette arbeidet utforsker hvordan denne teorien gjelder moderne mannssamfunnet og undersøker kultur- forskjeller på dette emnet. Dagens Mann, rundt om i verden, står overfor hver dag med ulike utfordringer, nye relasjoner og samspill hvor hans maskulinitet er testet. 

Hvordan de velger ikke å håndtere situasjonen? Finn en fredelig situasjon? Bekjempe fienden? Eller fjerne seg både fysisk og følelsesmessig? Hva er den ideelle mannlige? Hvordan han skal handle? Er en mann som ikke kjemper mindre av en "mann"? I politikken gjør vi velger å stå opp for våre rettigheter og gjøre vår stemme hørt eller gå videre - trekkende som fugler gjør. 

Dansere : Muzi Shili, Teboho Letele, Oscar Buthelezi, Eugene Mashiane
Lysdesign : Wilhelm Disbergen
Kostymdesign : Kyle Rossouw
Musikk Samling : Teboho Gilbert Letele 

Sunndal Kulturhus / Hovshall
Torsdag 28.September 2017 kl. 1900 

Lørdag 30.September 2017 kl. 1230 

kr 160;- voksen 
kr 75;- barn

Stad
Sunndal kulturhus
Auragt. 2
6600
Sunndalsøra
Kommune: