In2IT Internasjonale DanseFestival i Sunndal

In2IT.
Tysdag, 11 oktober, 2016 klokka 00:00
Onsdag, 12 oktober, 2016
Torsdag, 13 oktober, 2016
Fredag, 14 oktober, 2016
Laurdag, 15 oktober, 2016
...og vidare enda fleire datoar.
Vis/skjul alle datoar

Compassion 2Dance Company og kunstnerisk leder Tendai Makurumbandi iviterer til In2IT Internasjonale DanseFestival i Sunndal!
Tendai Makurumbandi er profesjonell danser og koreograf i Compassion 2Dance Company og kunstnerisk leder for In2IT Internasjonale DanseFestival i Sunndal.

11-15 oktober 2016 inviterer vi alle kulturskoleelever som er interessert i dans til å delta på dansecamp, i form av workshops som blir holdt under Sunndals første internasjonale dansefestival.

Vårt mål er å fremme interesse for dans og inspirere til læring gjennom kulturutveksling. Vi ønsker at Møre & Romsdal skal være en region folk forbinder med kultur og kunstnerisk aktivitet.

Ved å bringe internasjonale utøvere til hjemplassen vår ønsker vi å knytte bånd, bygge nettverk og vise unge mennesker noe utenom det vanlige.

Program: Profesjonelle dansere/kompanier fra Norge, England, Zimbabwe og Belgia kommer til Sunndal. Vi er spesielt stolte av å få Jo Strømgren Kompani på besøk. De vil vise sin kritikerroste forestilling "A DANCE TRIBUTE TO THE ART OF FOOTBALL" som er inspirert av nettopp fotball.

Vi tilbyr ulike work shops og forestillinger over fem dager.

For påmelding, følg denne linken;

https://docs.google.com/forms/d/12JGsMqJo6RUlavcG-YYboKA56a5aO-BuphYMgM4...

For mer informasjon og program følg oss på facebook,

https://www.facebook.com/In2it.International.dancefestival/

Har du spørsmål angående festivalen, send din henvendelse til denne adressen: in2it.festival@gmail.com og du vil få svar i løpet av to dager.

Vi håper dere vil være med på laget.

Bli med å spre dansegleden!

Stad
Kommune: 
Kategori: