JAZZKONSERT: KIRSTI, OLA & ERIK

Fredag, 17 mars, 2017 klokka 21:00

JAZZKONSERT: KIRSTI, OLA & ERIK

Trioen startet først ut som en duo (Kirsti&Ola) i 2010 med Kirsti Huke og Ola Kvernberg.
De hadde sin først konsert på Victoria nasjonale jazzscene i Oslo. Siden den gang har de samarbeidet med ulike prosjekter som Trondheim jazz orkester og Olas siste prosjekt Mechanical Fair.
I 2013 bestemte Kirsti&Ola seg for å utvide og de var ikke i tvil om hvem det nye medlemmet måtte bli, Erik Nylander. Erik har vært både Kirsti og Olas førstevalg som trommis i mange år, både i Kirsti Huke kvartett og Ola Kvernberg trio.

Deres første utgivelse, “Rags&Silks” inneholder syv favoritter fra låtskrivere og fantastiske musikere som Lou Reed, Nick Cave, Nick Drake, Massive Attack/Liz Fraser, Ulvaeus/Andersson,Tom Waits,Brian Wilson. Med uendelig respekt for komposisjonene har trioen lagt vekt på å behandle melodiene med kjærlighet og forsiktighet i sine arrangement og framføring av disse musikalske juvelene.

Det vakre coveret betår av to maleri av den fantastiske norsk maleren Lars Elling – “Undivided Estates” og Falling Dream”. http://www.larselling.no/
Elling var så hyggelig å gi Andreas Winther, carte blanche i utformingen av coveret! https://twitter.com/andreas_winther

Her finner dere mer informasjon om musikerne;
Kirsti: www.kirstihuke.com
Ola: www.olakvernberg.com
Erik: https://en.wikipedia.org/wiki/Erik_Nylander

Stad
Thon Hotel Ålesund
Kommune: 
Kategori: