Jugendfest

Torsdag, 16 august, 2012
Fredag, 17 august, 2012
Laurdag, 18 august, 2012

Jugendfest er en tredagers musikkfestival i Ålesund. I år arrangeres den på Color Line Stadion og store internasjonale navn er på plakaten. Men vi har også de spennende nye artistene og i år gjester blant annet de lokale stjerneskuddene Mikhael Paskalev og Jenny Langlo festivalen.

Jugendfest er en familievennlig festival med fri aldersgrense.

Det selges alkohol på området. Foresatte er ansvarlig for barna, og vi oppfordrer alle disse til å avstå fra alkohol, eller vise sterkt måtehold. Husk å holde barn på fornuftig avstand fra scenene, da det kan bli press foran scenene, spesielt på kveldstid. Det er høy lyd fra scene, og barn, unge og voksne anbefalses alle til å beskytte hørselen sin med ørepropper. Det selges egne hørselsvern for barn på festivalområdet. Vi oppfordrer også foreldre til å ta med seg barna hjem etter kl 21.

Alderskontroll ved skjenking utføres ved at publikum over 18 år får eget skjenkebånd. Det vil også sjekkes legitimasjon i barene og på området. Det er synlig sikkerhetspersonell på festivalen for å ivareta din sikkerhet og trivsel.

SIKKERHET
Hva kan jeg ikke ta med inn på festivalområdet? Vi følger retningslinjer fra politiet, vaktselskapet og Norsk Rockforbund når det gjelder sikkerhet og festivalvett, og har regler for hva du ikke kan ta med inn på området, Det vil ikke være tillatt å ta med seg følgende ting inn på festivalområdet:

- Dyr
- Flasker
- Termoser
- Drikkevarer
- Skarpe gjenstander (som kniver, sakser o.l.)
- Stoler
- Paraplyer

MISTET OG FUNNET
Hvor skal jeg henvende meg om jeg har mistet noe? Da skal du henvende deg på informasjonskontoret ved inngangen. Ting som er mistet men ikke hentet før festivalen avsluttes vil bli overlevert til politiet.
Hva koster festivalpass? Festivalpasset koster kr. 1390,- men vi har nå ett begrenset opplag på billetter til kun kr. 1190,-

REISE OG OVERNATTING
Jeg bor langt vekke, hvordan kommer jeg meg til Ålesund? Det er gode bussforbindelser mellom Ålesund, Bergen, Trondheim og Oslo. I tillegg tar Timeekspressen deg til Ålesund fra Ørsta/Volda, Molde og Kristiansund. Du kan også komme deg til festivalen ved å fly til Ålesund Lufthavn Vigra, hvor du kan ta taxi eller buss til Ålesund. Det går også tog til Åndalsnes, hvor på du kan ta buss til Ålesund.

Vi anbefaler å overnatte på Quality Hotel Waterfront, som er Ålesunds nyeste hotell, og vår samarbeidspartner.

KONSERTER OG AKTIVITETER
Hvor? Color Line Stadion, Ålesund.
Når? 16. - 18. August
FRIVILLIGHET
Hvilke oppgaver kan jeg bryne meg på som frivillig?
Rigging: Oppsetting av telt, scene osv. Og ned igjen i etterkant av festivalen.
Servering: Bar, kiosk.
Sjåfør: Hente og levere artister på hotell/flyplass.
Vakthold: Holde ro og orden på festivalområdet. Holde vakt ved inn - og utganger, og ved sceneområdet. Passe på at folk på området har det bra.

Send oss gjerne en mail på Info@momentium.no om du ikke er helt sikker på hva du vil gjøre.

INFORMASJON
Hvis jeg lurer på noe under festivaldagene, hvor skal jeg henvende meg? Det vil være telt på området, kart over området vil komme etterhvert. Men du kan alltid nå oss på Facebook, Twitter og på info@momentium.no

Stad
Color Line Stadion
6025
ÅLESUND
Kommune: