Julejazz/dans - Sykkylven Storband m/ gjestar

Sykkylven Storband. Fotokilde: Brabygd.no
Sykkylven Storband. Fotokilde: Brabygd.no
Måndag, 28 desember, 2015 klokka 19:30

Årets julejazz framstår i ny drakt! I staden for konsert i amfi og jamsession, vert det i år konsert med flat sal, småbord, open bar i salen og dans etter konserten! Vi har invitert dei flotte musikarane i Sykkylven Storband til å stå for det musikalske. I tillegg deltek ei rekkje lokale vokalistar - nokre røynde og nokre ferske. Dette blir moro!

Sykkylven Storband vart skipa i 1968 som del av Musikklaget Lurlåt / Sykkylven Jantisjarorkester under namnet Carl Tandstad storband. I 1976 gjekk storbandet ut av Lurlåt og tok namnet Sykkylven Storband. Sykkylven storband er dermed kanskje et av landets eldste storband.

Sykkylven Storband består i dag av musikere fra Sykkylven, men vi har også med medlemmer fra noen nabokommuner.

Vi er en gjeng med stor sans for funk, soul og swingende storbandmusikk , som møtes  hver uke for øving og sosialt samvær.

Storbandet har hatt fleire samarbeidsprosjekt med andre band og musikere som t.d. bluesbandet  Woodleg Odd og Blue Horn Jazz Band frå Sykkylven, Margrethe Velle Ødegård, Kristina Roth Kurseth, Maria Holand Tøsse, Børre Dalhaug , Knut Eilefsen, Frank Brodahl , Fredrik Steen, Hilde Louise Asbjørnsen, Frode Alnæs, Elisabeth Andreassen og Marian Aas Hansen.   

Repertoaret vårt består av alt fra gode, gamle instrumentale og vokale klassikere til et mer moderne og tøffere reportoar i soul- og funk- sjangeren.

Stad
Storfjord Kulturhus
Øyna 1
6201
Stranda
Kommune: 
Tema: