Julekonsert med Ytre Suløen

Julekonsert med Ytre Suløen og Tricia Boutté. Plakatkjelde: Ingebrigt Davik-huset.
Julekonsert med Ytre Suløen og Tricia Boutté. Plakatkjelde: Ingebrigt Davik-huset.
Fredag, 11 desember, 2015 klokka 19:00

Ytre Suløens Jass-ensemble avlutter 2015 med å swinge opp litt julestemning i hjemlige trakter. Med sin fantastiske blanding av gospel, New Orleans-jazz og jul vil de spre litt juleglede til Sunnmøringene. Det blir groove, det blir swing, og det blir selvsagtTricia Boutté med sin utrolige stemmeprakt. 

Ytre Suløens Jass-ensemble ble startet i 1973, og har i dag fortsatt med en av bandets grunnleggere, nemlig Einar Aarø på banjo. I over 40 år har YSJE vært et band som har satt sitt preg på den norske tradjazz-scenen. Dette gjennom utstrakt turnèvirksomhet over hele landet, og også konserter i Europa, USA, Asia og Afrika. Mange tv- og radioopptredener har det blitt, 25 plateinnspillinger, festival- og, kirkeopptredener og æresborgerskap av jazzhovedstaden New Orleans.

I bandet gis det rom for personlige tolkninger og stiler, og konsertene inspireres ofte mer av New Orleans’ ånd, nemlig å underholde, glede og ha det gøy, enn å spille helt stilriktig i forhold til 20- og 30-årene. Etter over 40 års drift har bandet naturligvis hatt en del utskiftninger, og vi er svært glade for i dag å kunne presentere en tredje versjon Ytre Suløen. Siden januar 2011 har bandet blitt tilført unge, nyutdannede musikere som har stor kjærlighet til New Orleans-jazzen, og som med sine personlige uttrykk likevel er med på å holde den velkjente « Suløen-sounden» ved like.

Stad
Ingebrikt Davik huset
Bernt Hildrevegen 2
6270
Brattvåg
Kommune: