Julestemning på et Blunck, Bettan og Endresen

Julestemning på et Blunck, Bettan og Endresen. Pressefoto. Fotokilde: Ålesund kommune, kultur.
Julestemning på et Blunck, Bettan og Endresen. Pressefoto. Fotokilde: Ålesund kommune, kultur.
Fredag, 16 desember, 2016 klokka 19:00

For første gang står tre av Norges aller største artister sammen på scenen!

Elisabeth «Bettan» Andreassen, Tor Endresen og Øivind Blunck vil skape magisk julestemning landet rundt med et fantastisk show når de reiser på turné i november og desember. Med en skattekiste av et repertoar blir det alt fra storslagne ballader til elleville humornumre. Det blir gåsehud,  tårer og hjertelig latter.

Den fantastiske trioen har med seg Tors talentfulle datter Anne-Sophie, i tillegg til lokale barnekor, på alle turnéstoppene. Dette vil du ikke gå glipp av!

Elisabeth Andreassen ble legendarisk da hun vant Melodi Grand Prix med Bobbysocks i 1985. I dag er hun en av våre aller kjæreste artister, med en imponerende hitrekke. Har i tillegg til Bobbysocks og solokarrieren opplevd enorm suksess med «Showgirls», «Chips» og «Kikki, Bettan & Lotta» - og mange flere. 

Tor Endresen ble for alvor kjent som syngende bartender i den svært populære programserien «Lollipop» på NRK. Fremdeles strømmer publikum til konserthusene for å høre ham fremføre klassiske popperler, i tillegg til at bergenseren har gjort stor suksess i flere musikaler og sunget på de store Disney-filmene. Har vært med i Grand Prix 12 ganger – like mange ganger som «Bettan».

Øivind Blunck har vært en av våre mest ettertraktede artister i 40 år – enten det er som «Fridtjof», «Reidar» eller bare seg selv. Han har spilt i musikaler og revyer, i tillegg til klassiske filmer som «Olsenbanden». Sammen med Hege Schøyen solgte de så mye billetter til forestillingene på Dizzie at de sikkert kunne holdt på fortsatt.

Det blir garantert en festaften når disse herlige artistene endelig skal dele scene.  

Stad
Parken Kulturhus
Kommune: