KAROLINE FROGNER

Onsdag, 25 april, 2012 klokka 12:30:00

Anne Karoline Frogner, datter av Dag Frogner, er filmregissør, forfatter og foredragsholder, i tillegg til at hun er utdannet fotograf. Hun driver produksjonsselskapet Integritet Film AS, har laget dokumentarfilmer i 20 år og har markert seg som en av Norges aller fremste dokumentarfilmskapere.

Med sikker hånd og i en lavmælt tone fremmer hun sitt budskap så vi lytter, ser og forstår. Hun har gjennom alle sine filmer vist et klart humanistisk ståsted og et bredt engasjement for menneskerettigheter. Hun er ikke redd for å ta tak i kontroversielle saker som ofte berører politisk vanskelige tema.
"Karoline bruker ofte god tid og kommer innunder huden på folk", forteller Morten Krogvold, som alltid kommer med litt tilleggsinformasjon om Nordic Lights gjester. "Hun setter sin mentale trygghet på spill i de store prosjektene hun jobber med, drar inn i røffe områder og setter fingeren på betente saker. Hun jobber med sosial samvittighet og gjør det på en poetisk måte slik at hun når et stort publikum, hun er en skikkelig god håndverker!"

Stad
Caroline Kino, Halvan, Kr.sund N
6501
KRISTIANSUND N
Kommune: