Klassisk Jul

Fredag, 14 desember, 2012 klokka 21:00:00

For femte året inviteres det til Klassisk jul med det fremadstormende og prisbelønte kammerkoret Ensemble Dalí. På repertoaret finner du bl.a. en lysende perle fra Ola Gjeilos repertoar, samt en vakker og dempet skatt fra regionens egen Kjell Flem.

For femte året på rad inviterer vi til Klassisk jul med Ensemble Dalí. Som vanlig samles ensemblet fredag ettermiddag, og tar sikte på å fylle hele regionen med vakker kormusikk i løpet av det nærmeste halvannet døgnet. I år starter vi i Ålesund kirke og jobber oss oppover mot Kristiansund og Kirkelandet kirke, via vakre Molde domkirke.

Som tidligere år har vi med oss solister Marta Balstad Waske og Hans Iversen fra Molde, samt unge og fremadstormende Henriette Lerstad fra Ålesund. I tillegg kan vi by på trompetist Steinar Løberg Værnes og organist Rune Tylden, som ikke overraskende vil bidra både solistisk og i samspill med koret.

Selv om den musikalske kjernebesetningen er den samme som tidligere år, kan vi med hånden på hjertet love at aktørene under musikalsk ledelse av Eirik Sørborg vil avdekke stadig nye nyanser i den kjente og kjære julemusikken.

Videre kan vi røpe at det vil bli servert et knippe helt nye smakebiter, bl.a. en lysende perle fra Ola Gjeilos repertoar, samt en vakker og dempet skatt fra regionens egen Kjell Flem.

Vi kan ikke si annet enn at vi gleder oss som små barn som forventningsfulle teller ned til julaften. For å sitere Tidens Krav etter julekonsertene våre i 2010: Ensemble Dalí løftet adventstiden fra kommers til høytid Kan vi sikte oss lavere enn dette i år? Nei, det skulle tatt seg ut!

Velkommen på konsert!

Stad
Ålesund Kirke
Kirkegata 2
6004
Ålesund
Kommune: