Klassisk på Dødeladen - Stig Ulv er tilbake!

Laurdag, 23 mars, 2019 klokka 20:00

STEMNINGSFULLT OG VAKKERT PÅ DØDELADEN
En av Norges beste gitarister, tør vi påstå! Stig Ulv kommer til Innlandet for 3. gang, og tar du også turen vil du garanterer ikke gå uberørt hjem.

Stig Ulv representerer noe helt unikt på den norske musikkhimmelen i dag. Konsertene hans er som et friminutt fra stress og mas. Det handler om han og gitarene. Og sjelefred. Intet mindre.

OM STIG ULV
Heter opprinnelig Stig Ulvestad og er fra Ørsta. Tryller frem de vakreste melodier på ulike strengeinstrumenter. Spiller i disse dager inn sitt 5. album, og det er så sanselig og melodiøst at det er umulig å ikke la seg fengsle. Det har åpenbart satt sine spor å vokse opp i Ivar Åsens hjembygd, klemt mellom mektige fjorder og majestetiske fjell på Sunnmøre. Det er her i skjæringspunktet mellom folk og natur, at Stig Ulvs uimotståelig klang har oppstått. Med et arsenal av akustiske strengeinstrumenter skaper han ulike stemninger i et landskap som henter hemningsløst fra både pop-, vise- og jazz-sjangeren. Det handler om ham og gitaren. Og sjelefred. Masse sjelefred.

BILLETTER
CC: kr. 200,- / 150,- for medl. av Innlendingen. Billetter kjøpes via VIPPS/Innlendingen nr. 110372, eller ved inngangen hvis det fortsatt er ledige plasser.
Dørene åpner kl. 19.00 og konserten starter ved 20-tiden. Dødeladen Cafe kan friste med spennende retter, så kombiner gjerne konserten med en matbit i forkant.
Hjertelig velkommen til en stemningsfull kveld med Stig Ulv!
Foto: Carl Åge Henriksen
ARRANGØR: Innlendingen

Følg Stig Ulv på Facebook:
https://www.facebook.com/StigUlv/

Stad
Dødeladen Café
Kommune: 
Kategori: