Knut Reiersrud Band og TrondheimSolistene

Knut Reiersrud. Pressefoto. Fotokilde: Ålesund kommune, kultur.
Knut Reiersrud. Pressefoto. Fotokilde: Ålesund kommune, kultur.
Søndag, 12 februar, 2017 klokka 19:00

Opplev Knut Reiersrud band og Trondheimsolistene i unikt samspill.

Få norskere musikere har vandret bredere i det musikalske landskapet enn Knut Reiersrud. Ofte har han vært innom folkemusikken fra Norge eller andre land, men han har alltid passet på å ha et bein i bluesen.

Det hadde han også i 2012 da han samarbeidet med Trondheimsolistene på platen Infinite Gratitude. Resultatet når Schubert og Brahms møtte Knut Reiersrud band ble et unikt og vakkert samspill mellom klassisk musikk og klassisk blues.

Les hva Adresseavisa skrev da verket ble fremført på Olavsfestdagene i Trondheim:

"Helt rått! Gikk du glipp av konserten med Knut Reiersrud og Trondheimsolistene, gikk du glipp av noe eksepsjonelt rått!


Her det bare å glede seg til noe utenom det vanlige!

Knut Reiersrud band består foruten frontfiguren av kremen av norske musikere: David Wallumrød på piano og hammond, Bjørn Holm på el-gitar, Nikolai Eilertsen (fra Bigbang) på bass, og Andreas Bye på trommer.

Trondheimsolistene har vunnet Grammy flere ganger. De har turnert i store deler av Europa, Asia, USA og Brasil, og har tidligere samarbeidet med navn som Truls Mørk, Leif Ove Andsnes, Tine Thing Helseth og Ole Edvard Antonsen. TrondheimSolistene er kjent på Hamar hvor de hvert år deltar på Klassisk Julekonsert i Vang kirke.

Stad
Parken Kulturhus
Kommune: 
Tema: