Konsert med Überjam

80tallsbandet Überjam. Fotokjelde: Sjøborg Kulturhus
80tallsbandet Überjam. Fotokjelde: Sjøborg Kulturhus
Onsdag, 5 juni, 2013 klokka 21:30

I seriøs kontakt med sine retro røtter står 80tallsbandet Überjam som en påle i minnene fra den tiden der alt med ”slapha

Responsen fra publikum har vært overveldende, og humor rundt låtenes historikk i kombinasjon med høy nynnefaktor gjør dette til en minnerik og uforglemmelig session.

Bandet tar tak i GRP og mye annet godt fra 80tallet (minus høyt Limahl-hår, discobeats og Ball-gensere) og spiller svulstige gitar- og keyboardriff, trommeoverganger du aldri mer hører (siden ingen har 5 tammer lengre) og bassgrooves som egentlig har gått ut på dato, men som du garantert nynner med på... Det blir til og med enkelte tendenser til DX7-lyder, Hammond fra 50-tallet, Rhodes el piano fra 70-talet, rusten slap-handteknikk og plukkegitar med cleanlyd og stereochorus..servert til et publikum av kjennere.

Det blir trolig også tendenser til allsang og nynning når ulike tema fra artister som Pat Metheny, Lee Ritenour, Mezzoforte, Shakatak, Koinonia og mange andre blir servert.

Medvirkende:
Bertil Tødenes (trommer), Rune Ertesvåg (gitar), Peter Demirov (Keys), Jan Thormodsæter (bass).

Billettar
Du kan kjøpe billettar på nettsida (sjå under), i Servicetorget ved Ulstein rådhus (tlf 70 01 75 00, mån-fre 08-16) og i Kinokiosken (ope 45 min før kvart arrangement). Husk å printe billetten din før arrangementet!

Restbillettar vert solgt i døra.

Billettpris kr 150,-

Stad
Sjøborg kulturhus Sal KaffiKari
Sjøgata 10
6065
Ulsteinvik
Kommune: