Konsert med Daniel Kvammen

Daniel Kvammen. Pressebilde. Fotokjelde: Rauma Kulturhus.
Daniel Kvammen. Pressebilde. Fotokjelde: Rauma Kulturhus.
Onsdag, 11 juli, 2018 klokka 20:00

Daniel Kvammen har virkelig satt Geilo på kartet med sine underfundige og superfengende låter de siste årene. Fra det trippel Spellmann-nominerte debutalbumet «Fremad i alle retninga» har det meste gått oppover for unge Kvammen. I begynnelsen av fjoråret slapp han sitt andre album, «Vektlaus» og knapt åtte måneder senere var han allerede klar med oppfølgeren – det mørke søsterskipet – «Maktlaus». Ambisiøst? Definitivt. Stormannsgalskap? Kanskje. Men den stormende kritikerjubelen som møtte begge platene var ikke til å ta feil av.

I tillegg til panegyriske anmeldelser, har Kvammens album produsert en rekke radiohits som: «Du fortenar ein som meg», «Me dansar ikkje for moro skyld», «Om du vil ei gong til» og «Som om himmelen revna» med Lars Vaular – som han sågar nylig vant en Spellemannpris for. Kvammen har spilt på konsertscener og festivaler landet rundt siden debuten, med et stadig voksende publikum. Selv trekker han frem konserten på Øyafestivalens hovedscene i fjor, VG- listeshowet på Rådhusplassen og en konsert på hjemmebane med over tusen stolte Hallinger i publikum som de største konserthøydepunktene fra de siste årene.

Kvammens låter har vist seg like sterke, enten de fremføres med fullt band, som nedstrippet triovariant eller fremført av mannen selv alene. En travel festivalsommer står for tur sommeren 2018. Nå, i forkant av ny turné og en travel festivalsommer, slipper Kvammen en vakker, akustisk og nedstrippet klineversjon av singelen «Om du vil ei gong til».

Vi gleder oss til han kommer til Norsk Fjellfestival!

 

Arrangør: Norsk Fjellfestival

Kjøp billetter på Fjellfestivalens hjemmeside:

Stad
Rauma kulturhus
Kongens Gate 7
6300
Åndalsnes
Kommune: 
Tema: