Konsert med Raindogs Duo

Raindogs Duo
Fredag, 21 desember, 2018 klokka 20:00

Velkommen til årets mest rustne julekonsert!

RAINDOGS FREMFØRER TOM WAITS
Tom Waits er en kompromissløs kunstner som skaper et unikt musikalsk univers med sin rustne, særpregede røst og originale instrumentering. I sine sanger gir han en poetisk stemme til tapere, uteliggere, prostituerte og andre skakkjørte eksistenser som har havnet på samfunnets skyggeside.

Raindogs Celebrating Tom Waits - Duo tolker Tom Waits på en måte som ingen andre gjør. Den legendariske artistens musikk kanaliseres gjennom Ole Johnny Stenslands fantastiske stemme og Ole Jonas Storlis utrolige traktering av klaveret.

Radarparet har fremført sangene hans siden 1999 og gjør dette med en energi, innlevelse og sjel som gir publikum en opplevelse de aldri vil glemme. Lukker man øynene kan man tro at det er sjefen sjøl man hører buldre fra scenen.

Gjennom flere hundre konserter har Raindogs spredd Waits' «glade» budskap både i Norge og Danmark, De har derfor opparbeidet seg en hengiven fanskare som stadig vokser, og i Kristiansund er det intet unntak! Flere av konsertene nå i høst er allerede utsolgt, så vil du sikre deg billetter til årets mest rustne julekonsert så bør du være tidlig ute.

Inngang kr. 250,- / 200,- for medl. av Innlendingen
Billetter kjøpes via VIPPS/Innlendingen nr. 110372, eller ved inngangen hvis det fortsatt er ledige plasser.

Dørene åpnes kl. 20.00 og gutta går på scenen ved 21.30-tiden. Kjønnøybrygga lover hyggelige priser på god drikke, så her er det ingen grunn til å drøye festen hjemme. Hjertelig velkommen til en uforglemmelig, magisk aften med Raindogs!

Følg Raindogs Celebrating Tom Waits - Duo på Facebook:
https://www.facebook.com/Raindogs-Celebrating-Tom-Waits-Duo-109380080410...

Arrangør: Innlendingen
Innlendingen på Facebook: https://www.facebook.com/Innlendingen-195412733865887/

Stad
Kjønnøybrygga
Kommune: 
Kategori: