Konsert med Thom Hell

Thom Hell. Pressebilete. Kjelde: Sunndal Kulturhus
Thom Hell. Pressebilete. Kjelde: Sunndal Kulturhus
Torsdag, 20 mars, 2014 klokka 20:00

Sanger/låtskriver Thom Hell er en av landets mest anerkjente artister, og gjester Sunndal kulturhus med fullt band torsdag 20. mars.

Thom Hell fikk sitt store gjennombrudd med albumet ”God If I Saw Her Now” i 2008. For dette albumet vant han to av de mest prestisjefylte Spellemannskategoriene, Årets mannlige artist og Årets populærkomponist. I 2010 kom oppfølgeralbumet ”All Good Things” som om mulig er enda større enn forgjengeren. Hvem husker ikke ”Over You”, hans største radiohit, som de aller fleste vil kjenne igjen. Også her vant han Spellemann. Tidligere har Thom Hell også spilt i bandet til store navn som Marit Larsen og The National Bank.

I februar kom hans femte studioalbum “Suddenly Past”, det fikk strålende kritikker fra nasjonale aviser:

“Det bor mye Paul McCartney i Hell, men dette albumet virker vel så mye inspirert av vestkystgrupper som Eagles og Beach Boys – med et spesielt nikk til Brian Wilson.”
Dagbladet – terningkast 5

“I det hele tatt er Suddenly Past et album det er lett å bli glad i for oss som elsker 70-tallets sofistikerte popmusikk. Det hele er så lekkert framført at jeg ikke syns plata ligger noe tilbake for Thom Hells tre foregående.”
Musikknyheter.no – 7/10

“Det er detaljrikdommen, variasjonen og helheten som gjør susen.”
Aftenposten – 5/6

Thom Hell er en artist som alltid leverer varene, han er definitivt en av Norges aller beste singer/songwritere!Dette er en kveld å se fram til.

Stad
Sunndal kulturhus
Auragt. 2
6600
Sunndalsøra
Kommune: