Konsert med The Wall - A Tribute to Pink Floyd

The Wall - A Tribute to Pink Floyd. Fotokjelde: Gomerhuset.
The Wall - A Tribute to Pink Floyd. Fotokjelde: Gomerhuset.
Laurdag, 22 oktober, 2016 klokka 19:30

Bandet The Wall - Tribute to Pink Floyd, spelte for fullsett Gomersal 8. mai 2015.

Konserten blei ei stor oppleving både for publikum og band.

Vi prøver derfor å gjenskape opplevinga 22. oktober.

The Wall er musikere som har valgt å fordype seg i den kulturelle skatten som selveste Pink Floyd har gitt oss. Målet er å formidle dette på en måte som yter opphavet respekt. Når man fordyper seg i ett så komplisert terreng som Pink Floyds musikk er, blir man ydmyk for den genialitet som ligger i hver tone, hvert ord og ikke minst hver minste detalj. Hver eneste lille lyd har en mening, og kan ikke utelates uten at det går ut over det kunstneriske skaperverkets helhet. Dette er en utfordring som må møtes med respekt og kompetanse.

The WallÅ spille musikk av Pink Floyd utfordrer i like stor grad evnen til å lage de samme lydene på keyboard, gitar, trommer eller vokal, som det utfordrer det rent musikalske håndverket. Samspillet mellom disse to variablene vil til slutt avgjøre i hvilken grad en lykkes i å formidle Pink Floyds musikk og sjel med respekt. Tilbakemeldinger og omtaler av bandet signaliserer at de har lykkes i å knekke disse kodene, og at The Wall er vel verdt å oppleve. Alle musikerne er habile travere i trøndersk musikkmiljø over flere tiår. Når det gjelder korrekka, får publikum nyte tre sterke vokalister med lang erfaring innen rock, jazz og soul.

Tribute to Pink FloydBandet har rukket å markere seg i klasse med de beste på markedet. The Wall har ikke kommersielle ambisjoner, men drives utelukkende fram av kjærligheten til de som ga oss "The Dark Side Of The Moon", "Wish You Were Here", "Animals", "The Wall", "Division Bell" osv.

Når du opplever The Wall, får du full pakke med det beste av det beste, der også det visuelle er en stor del av det totale showet . Det etterstrebes å gi publikum en totalopplevelse så nært Pink Floyds sjel som mulig. Det er derfor også engasjert sterke folk på lyd- og lyssiden med lang erfaring for å gjøre opplevelsen så optimal som mulig.

The Wall:

 Petter Selliseth - Vokal/Gitar
 Bjørn Asbøll - Gitar
 Per Kristian Johansen - Keyboard
 Ketil Uthaug - Trommer/perkusjon
 Jomar Johansen - Bass
 Vegard Hasfjord - Saxofon

The Pinkettes: 
 Anita Bogen - Kor/vokal
 Nina Brovoll - Kor/vokal
 Kristin Dybvad Bruset - Kor/vokal

Stad
Gomerhuset
Stadionvegen 25
6260
Skodje
Kommune: