Konsert // Vamp

Vamp. Pressebilete. Fotokjelde: Ørsta Kulturhus.
Vamp. Pressebilete. Fotokjelde: Ørsta Kulturhus.
Søndag, 4 november, 2018 klokka 19:00

Søndag 4.november vitjar Vamp Ørsta kulturhus igjen. I år er det 25 år sidan Vamp kom ut med sitt aller første album, "God morgen søster". Vamp sin velkjende song Tir n'a Noir er frå dette albumet.

Vamp startet samarbeidet med lyrikeren, Kolbein Falkeid  i 1991, og allerede året etter fikk de platekontrakt.  Tir n’a Noir ble sluppet som singel og startet eventyret for alvor. Vamp snappet sin første Spellemann foran ringrevene Bjørn Eidsvåg og Jan Eggum med sitt første album.

I dag tilhører Vamp eliten av norsk musikkliv. De har utviklet et spesielt uttrykk i møtet mellom musikk og lyrikk som har truffet den norske folkesjelen. Som været på vestlandet er de fulle av kontraster; fra det voldsomme og dramatiske til det lune og inderlige. De har solgt plater i bøtter og spann  og høstet mye heder og ære , bl.a  5 Spellemannpriser og Prøysenprisen. Senest i fjor høst mottok de Medaasprisen  2017. Høsten 2017 kom også deres siste album ”La la la”, som fikk strålende kritikker.

Katalogen er full av kjente og kjære sanger som de kan øse av på konsertene sine. Det er bare å glede seg.

Vamp består av:

 

Øyvind Staveland: fele, fløyter, vokal, bratsj, trekkspill
Jan Toft: vokal, gitar
Odin Staveland: trommer, vokal, piano, perkusjon, trekkspill
Bjørn Berge: gitarer, banjo, vokal
Kjetil Dalland: bass, kor
Lars Eirik Støle: orgel, trekkspill, kor

 

Billettar får du kjøpt på nettsida vår eller i Kinokiosken. (Opnar 1 time før kino/arrangement og held ope til siste film/arrangement har starta) Du kan også bruke eBillett-appen.

Ynskjer du å reservere billett så kan du ringe til oss på telefonnr. 700 45 500 eller sende ein e-post til post@orstakulturhus.no

Reserverte billettar må hentast innan nokre dagar frå dei er tinga.

Ungdom (15-20 år) kan nytte seg av kulturrabatten og kjøpe billett i Kinokiosken til 25% redusert pris. Dette er eit tilbod frå Møre og Romsdal Fylke.

Stad
Ørsta kulturhus
Holmegt 7
6151
Ørsta
Kommune: 
Tema: