"Krig" med Terje Sporsem

Krig med Terje Sporsheim. Foto: Pressebilde.
Krig med Terje Sporsheim. Foto: Pressebilde.
Fredag, 20 september, 2013 klokka 20:00

Terje Sporsem er endelig tilbake med ny standup-forestilling! For fire år siden satte Terje Sporsem opp showet "Mitt Liv som Terje", som fikk strålende kritikker i pressen, og spilte med stor suksess rundt om i hele landet.

Terje Sporsem er klar med en ny helaftens stand up-forestilling, og denne gangen har han virkelig ladet kanonen? Bokstavelig talt!

Terje Sporsem har allerede rukket å bli en av landets aller mest populære komikere. Med sin utstråling, og fysiske stil på scenen, har han de siste 10 årene fått folk i alle aldre til å knekke sammen i latter. Godt utstyrt med kjappe replikker og gitar drar Sporsem publikum inn i sin verden, der han i det ene øyeblikket får folk til å vri seg i latter, før de i det neste sitter med klumpen i halsen. Hans evne til å improvisere med publikum er også en faktor som gjør at Terje Sporsem virkelig overbeviser på scenen.

Terje Sporsem ble for alvor kjent for de fleste da han danset seg rett inn i den norske folkesjela som deltager på TV2-suksessen "Skal Vi Danse". Etter det har han vært å se som programleder I TV2-programmer som "Skaperen", "9 av 10 nordmenn", "Grip Mikrofonen" og mange flere. I tillegg var han en av gutta bak TVNorge-suksessen "Judas". Sporsem har tidligere vært med i flere forestillinger, som "100 år i Rødt, hvitt og blått", som fikk anmelderne til å kaste seksere, "Sommerlatter", "Vi tre er ikke Romeo og Julie" og den kritikerroste musikalen "Lykken er?" 

Sporsem har vært nominert til Komiprisen og flere ganger til Stå Opp Prisen, som han også ble tildelt i 2007.

Men nå er Terje Sporsem altså aktuell med sin nye solo-forestilling - så følg med, følg med!

Stad
Gomerhuset
Stadionvegen 25
6260
Skodje
Kommune: