Kristian Valen

Kristian Valen - Åsted Valen. Pressefoto. Fotokilde: Kultur i Ålesund.
Kristian Valen - Åsted Valen. Pressefoto. Fotokilde: Kultur i Ålesund.
Laurdag, 6 oktober, 2018 klokka 19:00

15 år har gått siden Kristian Valen fikk sitt nasjonale gjennombrudd som har gjort ham til Norges mest selgende komiker! Nå er han endelig tilbake i Norge - og det med et nytt show!  Lørdag 6. oktober er Kristian klar for sitt første besøk i Ålesund siden 2015.

Det blir som vanlig parodier på TV program/artister og kjendiser fra inn og utland i kjent Valen stil.  Han har også fått med seg at TV2 har et program som heter "Åsted Norge" og at "Gutta på tur" i fjor var tilbake på skjermen! Her blir det parodier når Valen inviterer gjester/kjendiser som overhodet ikke passer inn som gjester når han tolker disse TV-suksessene.

I "Åsted Valen" blir det et gjensyn med noen av Kristian Valens mest populære karakterer - som i nåtid vil memorere med publikum om hva som har skjedd siden sist...

"Åsted Valen" er hans første nye show siden 2012, da "Fra Hillevåg til Hollywood" hadde sin premiere.  I hans nye show får publikum det som forventes av og med Kristian Valen, når han entrer scenen. Musikalske og verbale imitasjoner som både imponerer i sin likhet med "originalen" - og den humor som kjennetegnes fra Siddisen....  Med Kristian på scenen får publikum et helaftens show som utfordrer lattermusklene - igjen og igjen!

Stad
Parken Kulturhus
Kommune: