Kristian Valen - "Åsted Valen"

Åsted Valen. Pressebilete. Fotokjelde: Fosnavåg Konserthus.
Åsted Valen. Pressebilete. Fotokjelde: Fosnavåg Konserthus.
Torsdag, 4 oktober, 2018 klokka 19:30

15 år har gått siden Kristian Valen fikk sitt nasjonale gjennombrudd som har gjort ham til Norges mest selgende komiker!

No er han endeleg tilbake i Noreg - og det med eit nytt show! Torsdag 4. oktober er Kristian klar for sitt første besøk i Fosnavåg.

Det blir som vanlig parodiar på TV program/artistar og kjendisar frå inn- og utland i kjend Valen stil. Han har også fått med seg at TV2 har eit program som heiter "Åsted Norge" og at "Gutta på tur" i fjor var tilbake på skjermen! Her blir det parodiar når Valen inviterar gjester/kjendisar som overhodet ikkje passar inn som gjester når han tolkar desse TV-suksessane.

I "Åsted Valen" blir det eit gjensyn med nokon av Kristian Valen sine mest populære karakterar - som i notid vil memorere med publikum om kva som har skjedd sidan sist...

"Åsted Valen" er hans første nye show sidan 2012, då "Fra Hillevåg til Hollywood" hadde sin premiere. I hans nye show får publikum det som er forventa av og med Kristian Valen, når han entrar scena. Musikalske og verbale imitasjonar som både imponerar i sin likheit med "originalen" - og den humoren som kjenneteiknar Siddisen.... Med Kristian på scenen får publikum eit helaftens show som utfordrar lattermusklane - igjen og igjen!

Stad
Fosnavåg Konserthus
Gerhard Voldnes veg 7
6091
Fosnavåg
Kommune: