Kunsten å smile

Kunsten å smile. Foto: Teatret Vårt.
Kunsten å smile. Foto: Teatret Vårt.
Fredag, 16 oktober, 2015 klokka 19:30
Laurdag, 17 oktober, 2015 klokka 19:30

Vi møter han på bussholdeplassen. Han har nettopp mistet bussen. Han venter på telefon fra kjæresten. Det har han gjort i 14 - fjorten - dager… Nerven i å være 27 år og prøve å få brikkene i livet til å falle på plass blir tatt på kornet. Monologen Kunsten å smile leker seg i spennet mellom stand-up og teater.

«Smil til verden og verden smiler til deg.» Hovedkarakteren i den humoristiske monologen Kunsten å smile, har smilt hele sitt liv. For det viktigste er vel å bli likt, eller?

Under skimter vi alvoret i usikkerheten. Det såre ved å ikke helt være sikker på om du blir elsket tilbake. Drømmejobben. Blir den din? Og hva er egentlig viktigst? Hvilke valg skal du ta? Eller skal du bare fortsette å smile? Eller…ser du dum ut da??

Humoren har overtaket på samtalen med publikum. Selvironien -eller mangelen på den – gir rom for latter i form av alt fra gjenkjennende småhumring til gapskratt.

Bjørnar Lisether Teigen har skapt en forestilling med ærlig og varm humor, levendegjort av Jon Arne Arnseth. Forestillingen er blitt til med stipend fra Teatrets Venner.

Stad
Arbeideren
Kommune: 
Tema: