Kveldsuniversitetet

Onsdag, 7 mars, 2018 klokka 20:00

Teknologi og utvikling av fremtidsrettet tjenester for innbyggerne

Kveldsuniversitetet 07.03.18.
Helseinnovasjonssenteret, Vindel og Høgskolesenteret har gleden av å igjen invitere til Kveldsuniversitetet!

Denne gangen er temaet teknologi og utvikling av fremtidsretta tjenester for innbyggerne. Kristiansunds rådmann Arne Ingebrigtsen og teknologidirektør Shazad Rana fra Microsoft har mange refleksjoner og ambisjoner å dele med oss. Hvordan vil teknologi påvirke livene våre i fremtida? Hvilke muligheter bør vi gripe? Arne vil stille i levende live på Bar å sånn, og Shazad vil stille «live» via Skype på storskjerm.
Shazad Rana er tidligere IT-gründer, med variert utdanning innen informatikk og filologi, og mellomfag i urdu og persisk. Han jobber i dag som teknologidirektør i Microsoft og holder i tillegg foredrag blant annet om teknologi og endring. Shahzad er aktiv samfunnsdebattant og har vært dommer i TV-serien «Skaperen» på TV2.
Arne er født og oppvokst i Kristiansund, og har også bakgrunn som IT- gründer og leder fra inn- og utland. Han har vært rådmann i Kristiansund siden 2015 og er kjent for å løfte frem innovasjon og teknologi som viktige deler i byutvikling.
Shahzad er lidenskapelig opptatt av hvordan bedrifter og offentlige etater kan bruke teknologi til å realisere sine visjoner. Og visjoner har Arne mange av! Vi gleder oss stort til å høre disse to utfylle og utfordre hverandre.
Musikk: Young Eagles

Hvor? Bar å sånn, Bernstoffstredet 1, Kristiansund
Når? Onsdag 7.mars kl 20.00.

Kveldsuniversitetet er et uformelt gratis arrangement som er åpent for alle.
Velkommen!

Stad
Bar å Sånn
Kommune: