Kveli Rånes Bremseth

Kveli Rånes Bremseth. Pressebilete. Fotokjelde: Rauma Kulturhus.
Kveli Rånes Bremseth. Pressebilete. Fotokjelde: Rauma Kulturhus.
Fredag, 21 september, 2018 klokka 19:00

Det e itj størrelsa det kjæm an på. Nytt show fra Kveli, Rånes Bremseth!

Er du av dem som har lengtet etter neste episode om originalene i Lein og Brein? Eller er du av dem som hittil bare har hørt om dette fenomenet, og ønsker å bli bedre kjent med Stein, Arnstein, Hermod og Mary, Gayr, Robin, Per, Arne, Lisbeth, Penny og alle andre figurer som fyller scene og skjermer under et Kveli Rånes Bremseth-show?

Med showet Det e itj størrelsa det kjæm an på, fortsetter de elleville historiene som utspiller seg i fantastigrendene Brein, Lein og Klein.

Etter et lite sidesteg for å hylle Rosenborg Ballklub med jubileumsshowet Helt i 100, sammen med Roar Strand, Charlotte Audestad og Trine Lise Olsen, er Harald Morten Bremseth, Arnt Egil Rånes og Sigmund Kveli tilbake på veien i sin tradisjonelle trio-utgave.

Hva er så årsaken til at nærmere 70.000 personer har fylt salene over hele Midt-Norge under de tre foregående showene "Det du ikke visste om trønderrocken", "Bygd for fart" og "Hipp hipp hipp"?

 

Kanskje det er kombinasjonen av nyskrevne sanger og gamle allsang-slagere og humor som ikke er ondsinnet og gjennkjennelsen i de originale figurene som prøver å takle hverdagsutfordringer som nabokrandel, kjærlighet, for mye penger, for lite penger og usikre familieforhold.

De fleste som går ut fra et Kveli Rånes Bremseth-show går ut med et smil om munnen. 

De fleste kjøper også billett til neste show.

Stad
Rauma kulturhus
Kongens Gate 7
6300
Åndalsnes
Kommune: