Kveli Rånes Bremseth - "Det du ikke visste om trønderrocken"

Kveli Rånes Bremseth med Kvelihumot og Trønderrock. Pressefoto
Kveli Rånes Bremseth med Kvelihumot og Trønderrock. Pressefoto
Tysdag, 3 september, 2013 klokka 20:00

Ny sjanse til å oppleve suksessforestillinga med Kvelihumor og trønderrock!

"Jordnær galskap" skrev Adresseavisens anmelder etter premieren i mars 2012.  Fosnafolket hadde overskriften "Forrykende stemning". Så langt har over 7000 begeistrede publikummere i Midt-Norge tørket lattertårer, ropt RAI RAI og avsluttet med stående applaus.

Det er mange som har ventet på nye muligheter til å få oppleve dette fenomenet, og derfor  kommer den reviderte utgaven av  forestillinga "Det du ikke visste om trønderrocken". Nå  med trioen Kveli Rånes Bremseth.

Som sologitarist i DDE har Arnt - Egil Rånes hatt beina bredbeint planta midt i trønderock-universet i 20 år. Sigmund Kveli  og Harald Morten Bremseth har bidratt til latterbølger over hele Midt-Norge med en rekke vinnernummer i Norsk Revyfestival.

I denne forestillinga presenterer trioen  sin egen versjon av trønderrock-historien gjennom monologer, sketsjer, bilder og musikk. Her får du både nyskrevne trønderrock-låter med hit-potensiale og gjenhør med de kjente og kjære.

Samtidig som det henvises til den ekte trønderrock-historien, får dere høre om den mislykkede trønderrock-artisten Leif Ove Brein. Han skusslet bort sitt store talent gjennom utstrakt omgang med dårlige venner og dårlig brennevin.

Lydmainn fra Svartlamo'n Lyd, mannen som starta Sambandet før Åge ble med, og andre merkelige figurer dukker opp underveis.

Forestillingen varer ca 90 min.

Stad
Sunndal kulturhus
Auragt. 2
6600
Sunndalsøra
Kommune: