Kveli Rånes Kveli - Det du ikke visste om Trønderrocken

Søndag, 25 november, 2012 klokka 19:30:00

Det du ikke visste om trønderrocken - Humor og Trønderrock. Denne forestillingen gikk for fulle hus i Midt-Norge i mars og etterspørselen etter flere forestillingen har vært enorm. Nå kommer den til Sunndal!

Som sologitarist i DDE har Arnt Egil Rånes hatt beina bredbeint planta midt i trønderock-universet i 20 år. Humorsøskenbarna Sveinung og Sigmund Kveli har bidratt til latterbølger over hele Midt-Norge med en rekke vinnernummer i Norsk Revyfestival og i humorgruppa 4 x Kveli.

I denne forestillinga Det du ikke visste om trønderrocken presenterer trioen Kveli Rånes Kveli sin egen versjon av trønderrock-historien gjennom monologer, sketsjer, bilder og musikk.

Det blir både nyskrevne trønderrock-låter med hit-potensial samt gjenhør med de kjente og kjære.

Samtidig som det henvises til den ekte trønderrock-historien får publikum stifte bekjentskap med den mislykkede trønderrockeren Leif Ove Brein, som skuslet bort sitt store talent gjennom utstrakt omgang med dårlige venner og dårlig brennevin.

Lydmainn fra Svartlamon Lyd, mannen som starta Sambandet før Åge ble med, og andre merkelige figurer dukker opp underveis.

Forestillingen varer ca 80 min

Stad
Hovshall
Adresse
6600
SUNNDALSØRA
Kommune: