Labyrint

Labyrint. Fotokjelde: Teatret Vårt.
Onsdag, 10 mai, 2017
Torsdag, 11 mai, 2017
Fredag, 12 mai, 2017
Laurdag, 13 mai, 2017

En teateropplevelse å gå seg vill i. Dette er historien om den magiske Labyrinten. Labyrinten som har dukket opp på ulike plasser til ulike tider gjennom hele menneskehetens historie. Labyrinten som skjuler store hemmeligheter og der mange mennesker har forsvunnet.

Da hun forsvant hadde Professor Elizabeth Brix bare én tur igjen inn i Labyrinten. Med sin nyeste oppfinnelse, et apparat som kan se det Labyrinten ønsker å skjule, var hun veldig nær ved å løse den magiske Labyrintens mysterium. For å forsøke finne ut hva som har skjedd med Professoren, sender hennes assistenter nå modige, unge mennesker inn i Labyrinten.

Forestillingen fikk terningkast 5 både i Dagbladet og Romsdals Budstikke og en 6-er i Sunnmørsposten.

Virtual Reality (VR) møter teater i dette nyskapende prosjektet. Labyrint er et kunstnerisk eksperiment der den Heddaprisvinnende regissøren Hilde Brinchmann og spilldesigner Johann Prell fra VR-selskapet Vobling, undersøker hvordan man kan benytte VR i teater for ungdom. Resultatet blir en scenografisk teateropplevelse som ligner på et dataspill. En og en publikummer slippes inn i Labyrinten, og på sin ferd finner de Professorens apparater; VR-briller som avdekker ting som ikke er synlig i virkeligheten.

Praktisk informasjon
Publikum kjøper billett på ønsket tidspunkt. Det blir innslipp hver halvtime med felles oppstart for grupper på fem personer. Deretter sendes publikum ut på sin ferd, en og en inn i Labyrinten. Total varighet for hver enkelt publikummer er cirka 30 minutt.

Stad
Plassen
Kommune: