Lady Arbuthnott 2018

Lady Arbuthnott - Frua på Elverhøy. Presserfoto. Fotokjelde: Sunndal Kulturhus.
Lady Arbuthnott - Frua på Elverhøy. Presserfoto. Fotokjelde: Sunndal Kulturhus.
Onsdag, 20 juni, 2018 klokka 19:00

Arbeidet med 2018-versjonen av musikalen er godt i gang – og som alle år siden 1996 blir det nye fjes og endringer. Nylig holdt JazzåTeatret produksjon audition, der 20 interesserte meldte seg. Det lover bra!

Musikkspillet har høstet svært gode kritikker i mediene for sin høye kvalitet. Her er det et samspill mellom profesjonelle og amatører som det virkelig gnistrer av!

- Strålende flott ensemblespill. Alle, fra de yngste barna via unge dansere til godt modne statister, imponerer med dedikasjon og innlevelse», skrev Adresseavisen etter premieren i 2017, og kastet terningkast fem! Tidens Krav ga terningkast seks!

- Lady'en er et fenomenalt fenomen, uttalte riksteatersjef Tom Remlov etter at han sett musikkspillet. - Musikkspillet måler seg med det meste, og vel så det.

Ellen Horn, tidligere kulturminister og sjef for Riksteateret, var ikke mindre begeistret da hun så spillet noen år tidligere: - Jeg har sett mange spel og vanligvis kjeder jeg meg på teateret, for jeg har sett så enormt mye, men dette musikkspillet er nærmest i egen klasse. Så gjennomarbeidet, så sjarmerende, så rørende - og uten dødpunkter. Jeg ble helt grepet. Dette musikk-spillet kunne ha vært spilt både på Broadway og i London.

Den 23. utgaven av musikkspillet går i Hovshall i Sunndal kulturhus fra onsdag 20. juni til og med 30. juni i 2018. Kjøp billett her nå!

Stad
Sunndal kulturhus
Auragt. 2
6600
Sunndalsøra
Kommune: