Les Miserables og Phantom of the Opera Medley

Plakat.
Plakat.
Fredag, 25 september, 2015 klokka 20:00

I eit samarbeid mellom Sykkylven Blandakor, Ålesund Operakor, Brattvågkoret og andre sangere inviterer vi til en forestilling i to akter bygd opp av konsertversjon av Les Miserables og Phantom of the Opera. 
Les Miserables er en musikal basert på Victor Hugos romanen med samme navn. Musikalen er ble skrevet av den franske komponisten Claude Michel Shønberg med liberetto av Alain Boublil. Musikalen Les Miserables hadde premiere i London 1987 og er den lengstspillende musikalen på West End. Den spilles fortsatt verden rundt. Dette forteller litt om hvor storslagen denne forestillingen er.

The Phantom of the Opera er basert på Gaston Leroux`s noveller tidlige på 1900 tallet, og at det i operaen i Paris skulle befinne seg en person som spøkte i kulissene. Andrew Lloyd Webber lagde musikken og Charles Hart og Richard Stilgoe skrev teksten på musikalen, som hadde sin premiere i 1986.. og fortsatt spilles verden rundt.

Fantastiske Stine Hole Ulla er Fantine og Christine. Mads Belden med sin fantastiske stemmeprakt er Jean Valjear og Opera Fantomet. Her er også med fleire lokale solister.

Musikalsk leiar er Erland Dalen fra Hamar. Han er kjend som komponist som prosjekt og musikalsk leder for fleire vellykka arrangement rundt om på Østlandet i tillegg til ledelse av korturer til hele verden. Han dirigerte også sitt kor i Australia til Kong Harald`s 70 år`s feiring der nylig. Erland Dalen er også dommer i internasjonale konkuranser, og har jobba i 10 år i Norges Korforbund. Dessuten så har han blitt tildelt fleire førstepriser i samband med internasjonale konkuranser for sine kor og som beste dirigent med sitt damekor Damenes Aften. Erland Dalen skriver også musikk for kor og mange av disse er utgitt Cantando og Norsk Musikkforlag.

Musikere som nyttast er engasjert fra Møremusikerne i Molde med bl.a. Askjell Molvær og i tillegg den anerkjende pianisten Arnhild Vik.

Vi vil med dette storslagne prosjektkoret slå eit slag for korsangen på Sunnmøre og Nordmøre og gi ei `gylden musikalsk stund til dere tilhøyrere. Velkomen!

Stad
Ingebrikt Davik-huset
Bernt Hildrevegen 2
6270
Brattvåg
Kommune: