Liv Strömquist tenker på deg

Alle rettigheter: Liv Strömquist. Kilde: Teatret Vårt.
Fredag, 5 februar, 2016 klokka 18:00
Tysdag, 9 februar, 2016 klokka 19:30
Onsdag, 10 februar, 2016 klokka 19:30
Fredag, 12 februar, 2016 klokka 19:30
Onsdag, 17 februar, 2016 klokka 19:30
...og vidare enda fleire datoar.
Vis/skjul alle datoar

Hva er forventningene til en moderne kvinne? Er det mulig å være både madonna og elskerinne, mor og karrierekvinne? Og hva med mannen da? Skal han være blid og forstående på dagtid og en het og fyrrig elsker om natten? Hva forventer vi oss av relasjonene våre? Lever vi i en tid hvor vi har opphøyd kjærligheten til en slags religion fordi vi har mistet evnen til å tro på gud?

Den svenske tegneserietegneren Liv Strömquist ser nærmere på det i stykket «Liv Strömquist tenker på deg». Her bruker hun en rekke kjente parforhold fra pop-kulturen som eksempler på noen av de mekanismene som preger tosomheten.

Med en god del humor og en rekke overaskende betraktninger får hun oss til å reflektere over våre moderne liv og hvordan vi speiler oss i rollemodeller andre skaper for oss. Her møter vi blant andre Priscilla og Elvis Presley, Yoko Ono og John Lennon, Louise Angelica og John Arne Riise, Britney Spears, Charlie Sheen og Strindberg.

Elisabet Topp har regien på denne norgespremieren. På scenen står Sara Fellmann, Line Brå Johansen og Heiki Riipinen. Stykket hadde urpremiere på Dramaten i Stockholm og har stor suksess. Liv Strömquist er prisbelønt tegneserieskaper, radioprogramleder og aktiv samfunnsdebattant i Sverige.

Regi: Elisabet Topp
Med: Sara Fellmann, Line Brå Johansen og Heiki Riipinen.

Stad
Storyville
Kommune: