Mads Veslelia - rapkonsert

Mads Veslelia. Pressebilde.
Mads Veslelia. Pressebilde.
Fredag, 2 september, 2016 klokka 21:00

En av Norges mest spennende upcoming hiphop-artister, Mads Veslelia, feirer slippet av albumet “My Bedroom” i mai. Vi har sett han på programmet under Strandadagane, og håper på stor stemning, med 18 års grense, sal med flatt golv og bar!

Unggutten fra Hønefoss har bemerket seg stort etter at han begynte å slippe musikk på Facebook. Singelen “Scarface of Facebook”, gikk rett inn på 1.plass på Spotify Norge sin Viral 50-liste, og nådde over 100 000 streams på et par uker.

Usensurert, teknisk og talent er alle ord som beskriver Mads Veslelia, som i over 10 år har skrevet og produsert musikk fra soverommet sitt, eller som han liker å kalle det, loftet til mormor. Tross en lean tilnærming til produksjon av musikk og uten backing fra noen annen enn sin egen mormor, har verden nå virkelig fått øynene opp for det unike talentet unggutten har.
“Han er kjapp, har et budskap og gir meg følelsen av å høre på en hiphop-artist på internasjonalt nivå. Hans nye låt Scarface of Facebook er er bevis på dette.” – nynorskmusikk.no
Hans kompromissløse tekster krydret med rå rapteknisk ferdighet har vunnet hjertet til tusener, og bare de siste månedene har over 1 million hørt musikken hans. Med et lydbilde som minner om en blanding av Eminem, Yelawolf og Tech N9ne, er dette garantert å bli en kveld du ikke vil gå glipp av!
Stad
Storfjord Kulturhus
Øyna 1
6201
Stranda
Kommune: