Mambo Compañeros feat. TrondheimsSolistene

Mambo Compañeros. Fotokjelde: Sunndal Kulturhus.
Mambo Compañeros. Fotokjelde: Sunndal Kulturhus.
Tysdag, 3 mai, 2016 klokka 19:00

Mambo Compañeros fyller 20 år og har i den forbindelse vært i studio og spilt inn ny plate. Denne gangen har de med det kritikerroste strykeensemblet “TrondheimsSolistene” som gjester både på plate og på turne.

Og det er ingen hvilken som helst jubilant. Bandet er blitt en bauta i Trondheims og norsk musikkliv. De har gjort over 500 jobber og besøkt de fleste store festivaler, som Molde internasjonale jazzfestival, Maijazz, Nattjazz, Storsjøyran, Festspillene i Nord-Norge, Olavsfestdagene i Trondheim for å nevne noen, og de har gitt ut 2 CD’er tidligere. “Viva Salsa” i 2004 og “Nuestra Manera” i 2011.

Mambo Compañeros består av: Alexander Fernandez-sang, Luison Medinacongas og sang, Bjørnar Søreng-timbales, Magnus Forsberg-trommer, Kjetil Sandnes-bass, Morten Huuse-piano, Kåre Kolve-saksofon og fløyte og Morten Schrøder-trompet. De er alle etablerte frilansmusikere og har bl.a. spilt med Mezzoforte, Dance With A Stranger, Åge og Sambandet, Trondheim Jazzorkester, Lava, Aria Saionnma.

I anledning jubiléet har orkesteret valgt å se tilbake til de første store latin-hitene som ble laget på 1940- og 50 tallet. Vi snakker om giganthits fra artister som Dean Martin, Perry Como, Caterina Valente, Nat King Cole for å nevne noen. Og låter som ”Cuando Cuando, Arrivedeci Roma, La Paloma og Mambo Italiano vil bli spilt inn i nye og moderne arrangement.

Sammen med TrondheimSolistene blir dette en konsert som publikum vil elske!

Stad
Sunndal kulturhus
Auragt. 2
6600
Sunndalsøra
Kommune: 
Tema: