Marthe Wang

Marthe Wang. Pressebilete. Fotokjelde: Fosnavåg Konserthus.
Marthe Wang. Pressebilete. Fotokjelde: Fosnavåg Konserthus.
Torsdag, 23 november, 2017 klokka 19:30

Debutanten som vant kritikarane og folkets hjerter på første forsøk

Marthe Wang har på kort tid blitt artisten alle snakkar om. Musikken har blitt omtalt som ei perfekt blanding av pop-perler med jazzvendingar, mens andre meiner ho kan bli heile Noregs favorittartist!
Singelen "Til Deg" treff oss alle og går sin seiersgang på NRK P1. Albumet "Ut og se noe annet" har fått strålande meldingar frå Dagens Næringsliv, NRK "Under lupen", Erik Valebrokk, Tor Hammerø med fleire.

«Hun kan bli hele Norges nye favorittartist» - Dagens Næringsliv
«En bauta av en debut» - Vårt Land

«Kan albumet leve opp til singelen Til Deg? JA!» - NRK Under Lupen

«Ny favoritt!» - Tor Hammerø

«Ut og se noe annet er en liten skattekiste som peker i retning av en karriere vi bare så vidt aner konturene av. Det kan gå veien for Marthe Wang» - Erik Valebrokk

«Wangs debutplate er en omfavnelse av et album» - Bergens Tidende

Eg vil at det skal høyrest ut som eg står og syng inn i øyret ditt», seier 26 -åringen frå Bergen om innspeling sitt nære og organiske preg. Dei ni låtane er skreve av Marthe sjølv, og har fått sitt ektefølte leikne uttrykk gjennom samarbeid med ei rekkje kjende musikarar, eit stjernespekka band og produsent Markus Lillehaug Johnsen. Tekstane på ”Ut og se noe annet” er fulle av små forteljingar og observasjonar som Marthe skildrar med ei innleving og varme som rører sterkt. Med bakgrunn frå jazzlinja på Musikkhøgskolen, framført med bergensdialekt og ei eneståande formidlingsevne har debutalbumet gått rett heim hos den norske befolkninga. Noreg har fostra eit nytt låtskrivartalent som det blir spennande å følgje i åra som kjem.

Stad
Herøy kulturhus
Lisjebøvegen 10 A
6091
Fosnavåg
Kommune: