Mitt liv som Elsa

Elsa Lystad. Pressefoto. Fotokjelde: Sjøborg Kulturhus
Elsa Lystad. Pressefoto. Fotokjelde: Sjøborg Kulturhus
Torsdag, 6 mars, 2014 klokka 19:30

No kjem Elsa Lystad til Sjøborg med den kritikkerroste forestillinga om sitt eige liv! Noregs humordronning byr på høgdepunkt frå sitt lange liv, både i og utanfor rampelyset. Det blir eit varmt og nært, men også hylende morsomt møte med artisten og mennesket Elsa Lystad.

Elsa Lystad er bejubla som "seriøs" skodespelar - og elsa som grenselaus humorist med eit heilt ubegripelig trøkk og eit talent for improvisasjon som einkvar jazzmusikar berre kan misunne ho. I denne forestillinga er det den frittgåande Elsa vi møter - det humoristiske mennesket med eit reflektert og sylskarpt skråblikk på tilværelsen sitt forunderlige persongalleri, henta frå eit levd liv i og utanfor rampelyset. Saman med sin musikalske "vaktmester" Petter Anthon Næss byr ho på ei fantastisk feststund.



"Alle burde unne seg en Elsa!" Terningkast 6
- Østlands-Posten

"Eventyrlige Elsa!" Terningkast 5
- VG

"Ekte gledesspreder!" Terningkast 5
- Dagbladet

"Smella går som et lykkehjul!" Terningkast 5
- Tønsbergs Blad



Billettar
Du kan kjøpe billettar på nettsida (sjå under), i Servicetorget ved Ulstein rådhus (tlf 70 01 75 00, mån-fre 08-16) og i Kinokiosken (ope 45 min før kvart arrangement).

Billettpris KJEM.


Ungdom (16-20 år) kan kjøpe billett i Servicetorget og i Kinokiosken til 25 % redusert pris. Dette er eit tilbod frå Møre og Romsdal Fylke.

Overnatting og mat
Quality Hotel Ulstein ligg i same hus som Sjøborg kulturhus. Dei byr på spennande menyar i restauranten og gode prisar på hotellpakkar. Ta kontakt på 70013000 eller epost q.ulstein@choice.no for meir informasjon.

Stad
Sjøborg kulturhus
Sjøgata 10
6065
Ulsteinvik
Kommune: