Myldredagene Egil Olsen + quiz

Egil Olsen. Pressefoto.
Egil Olsen. Pressefoto.
Fredag, 14 juni, 2013 klokka 19:00

Myldredagane Kick-off konsert: Egil Olsen og Quiz

Myldredagane 2013 sparkats i gong i Kulturstua (3.etasje på ID-huset) fredag 14. juni!

Det blir arrangert stor Sommer-Quiz med feite premiar og hemmeleg quizmaster, samt at alle som er med også blir med i trekningen av billetter til Sommerfesten på Giske!

Fra døråpning kl. 19 og utover fristar Lise og Fride frå Kulturkafeen med godsakar å bite i, samt forfriskningar frå baren og konserten med Egil Olsen starter kl 21 (mer info under). Bli med på ein heilaften i Kulturstua!

Egil Olsen
Verdenskjendisen fra Ørsta er for nokon kanskje like godt kjent som Uncle’s Institution. 33-åringen har funn på mange sprell i si artistkarriere, og sjølv om han tidleg drøymte om å lage film i Hollywood, har han heller laga drøssevis av fine songar.

Dette er nemlig ein kreativ singer/songwriter med både talent og humor! Folk som har vore på konsertane hans, sier det gjerne blir ein veldig munter seanse, lunt og koseleg med god stemning.

I 2011 kom han med live-albumet «Egil Olsen Show» spilt inn i Ørsta, Kina og Oslo, mens han før dette har laga fleire plater, blant annet «I Am A Singer/Songwriter» og «Keep Movin – Keep Dreamin».

Stad
Ingebrikt Davik huset
Bernt Hildrevegen 2
6270
Brattvåg
Kommune: