NATTENS umusikalske DRONNING

Pressebilde.
Torsdag, 14 februar, 2013 klokka 19:30

Braksuksessen fra Chat Noir på turné!

Etter premieren på NATTENS umusikalske DRONNING i september 2011 jublet både publikum og presse og forestillingen ble en braksuss som så langt er sett av over 30 000! Etter ekstraforestillinger på Chat Noir våren 2012 kan du nå oppleve den på en scene nær deg når forestillingen legger ut på turné høsten 2012!

På scenen står to av Norges fremste komedieskuespillere Hege Schøyen og Jan Martin Johnsen. Opplev historien om overklassekvinnen som elsket opera, men som absolutt ikke kunne synge, til tross for at hun trodde nettopp det. En sann komedie som byr på strålende skuespillerprestasjoner, varme og humor!

Forestillingen NATTENS umusikalske DRONNING er historien om operasangerinnen Florence Foster Jenkins (Hege Schøyen). Eller rettere sagt: Hun var operasangerinne kun i sitt eget hode. Sannheten er at hun hadde svakt utviklet gehør og rytmesans, og var knapt i stand til å holde en tone. Foster Jenkins startet med å gi små konserter i lukkede selskap, men endte opp som et kultfenomen som til slutt gjorde konsert for et utsolgt Carnegie Hall.

Inn i Foster Jenkins liv kommer pianist Cosme McMoon (Jan Martin Johnsen). Han er den dyktige musikeren som i et desperat behov for penger møter den talentløse sangerinnen og ender opp som hennes faste pianist.

Gå ikke glipp av forestillingen som har tatt Broadway og en rekke andre scener med storm siden urpremieren i 2005 og som nå også er en publikums- og kritikervinner i Norge!

Medvirkende og kreativt team:
Med Hege Schøyen og Jan Martin Johnsen
Av Stephen Temperley. Oversatt av Runar Borge
Regi: Teodor Janson.
Musikalsk ansvarlig: Hans Einar Apelland.
Scenografi: Torvid Seljevold Fladmoe.
Kostymedesign: Cårejånni Enderud.
Hår og sminke: Ila Ambjørnsen.
Lysdesign: Tommy Bøhn.
Lyddesign: Lars Hareide.

Stad
Parken Kulturhus
Kommune: